2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

515 بازدید | 46 پست

برادرزادم 10 سالشه، الان 2 ساله ابرو و موهاش میریزه، طوری که بنده خدا توی مهمونیا یه روسری بزرگ میپوشه (از بقیه خجالت میکشه) خیلی حالمون بده، هر دکتری بگید رفتیم، همه میگن نمیتونیم تشخیص بدیم از چیه، ترو خدا شما دکتر خوب سراغ ندارید؟ یا مشابه برادرزاده من کسیو تو آشنا یا دوست نداشتید خدای نکرده که بهم کمک کنید. خیلیییی حالم بده، خیلی دلم میسوزه براش😔😔

ممنون از همگی🌷🌷🌷

استرس زیاد داره؟ 

ویتامین کم داره؟ 

تعدیل مزاج کرده؟ زالو نمیدونم حجامت واینا کرده؟ 

شیمیایی غفط استفاده کرده یا سنتی ام استفاده کرده؟؟؟ 

تغذیه اشو عوض کرده؟ 

ازمایش ژنتیک درمورد موهاش داده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی دکترمیشناسم کارش عالیه منم اون جوری بودم بهترین دکترنتونست تشخیص بده این داد دیدکارخودشم نیست ب ...

میشه آدرس یا شماره ای ازش بهم بدی؟ ممنون میشم 🙏🙏🙏🙏

۰۲۱42489090

عزیزجان این تلفن دفتر احیاء طب سنتی هستن .

تلویزیون برنامه ی انارستان شبکه افق شماره رو اعلام کرد . انشالله کمکتون میکنن.

تمام افراد پزشک هستن و علاوه بر اون  دارای تحصیلات دانشگاهی طب سنتی

سلام😊 

تهرانی شما عزیزم؟شاید به بیماری آلوپسی مبتلا شده...یه دکتر خوب تهران سراغ دارم که می‌تونه ایشالله کمکتون کنه...اگه میتونید تهران مراجعه کنید من ادرسو براتون بگیرم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
استرس زیاد داره؟  ویتامین کم داره؟  تعدیل مزاج کرده؟ زالو نمیدونم حجامت واینا کرده؟  ...

تمام اینا به اضافه کارای دیگه رو انجام داده، میگن نمیدونیم مشکل از کجاست، برادرم 40 سالشه، اما الان با این اوضاع دخترش مثل مردای 50 ساله شده 😔

تمام اینا به اضافه کارای دیگه رو انجام داده، میگن نمیدونیم مشکل از کجاست، برادرم 40 سالشه، اما الان ...

مگه میشه فقط مرگ ک چاره نداره الان

ی مشکلی هست حالا از کجا دیه باید دکتر بفهمه ک ایشالا ببریذ تهران دکترای خوبی هستن

کدوم شهرید خودتون؟