2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 46 پست
مرسی گلم، میتونم بپرسم مشکلت چی بوده؟ این دکتر تهرانه؟ 

من موهام خودبه خودریخت ریزش شدید هیچکس نفهمید دکترداخلی قلب مغزماما آخرشم معلوم شدزیادفک میکنم توخودم میریزم سراونه

تهرانی شما عزیزم؟شاید به بیماری آلوپسی مبتلا شده...یه دکتر خوب تهران سراغ دارم که می‌تونه ایشالله کم ...

گلم شیرازیم،اما تهران زیاد میریم، ممنون میشم شما هم اسم این دکتر بگید، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام خودبه خودریخت ریزش شدید هیچکس نفهمید دکترداخلی قلب مغزماما آخرشم معلوم شدزیادفک میکنم توخود ...

برادرزاده من 10 سالشه، چه فکر و خیالی داره، 

ایشالا که همیشه تندرست باشی گلم 

مگه میشه فقط مرگ ک چاره نداره الان ی مشکلی هست حالا از کجا دیه باید دکتر بفهمه ک ایشالا ببریذ تهران ...

شیرازیم، تهران پیش 20 تا دکتر و پروفسور بردیم، خواهر و دامادمون پزشکن، هیچ کس تشخیص نداد، هیچ کس! 

منم۱۲سالم بود حتما پیگیری کنید اون الان ازلحاظ روحی ام خوب نیس

دکتری که شما میگی تهرانه؟طب سنتی خوندن؟اسم کوچیکش چیه؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است