2789
عنوان

چقدر خسته ام

280 بازدید | 53 پست

خیلی از زندگی خسته ام من تو این ۷ سال زندگی مشترک نتونستم حتی یه اخلاق بده همسرم‌رو تغییر بدم خسته شدم از اینکه همیشه حرفم رو قبول داشته ولی بهش عمل نمیکنه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

همیشع گفتم شب به موقع بیا درسته بیرون بخاطر کار میمونه ولی گفتم که دیگه ده شب خونه باشه ولی درئغ از انجام دادن بهش من چطور باید به پسرم راه درست زندگی کردن رو یادم بدم پس

عاشق ۲ تا دخترام هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش مامان من بعد ۴۰ سال نتونسته.ما که جای خود داریم

از درون پوسیده شدم خیلی به من علاقه داره ولی دست از عادات بدش هم برنمیداره 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

قرار نیست تو ازدواج کسی رو تغییر بدیم، آدم ها تغییر نمی کنن، این یه باور غلطه.

با خوبی ها که همه خوب و خوشن. با بدی ها باید کنار اوند و مدارا کرد، حالا بعضی از بدی ها رو بعضی ها نمی تونن تحمل کنن و باهاشون کنار بیان به اختلاف می خورن، تو ازدواج موضوع کنار اومدنه، نه تغییر دادن.‌

عزیزم‌شخصیتش شکل گرفته و قابل تغییر نیست متاسفانه  تغییر دادن ادما خیلی مشکله بهتره باهاش کنار ...

اخه خودش هم میگه تو درست میگی ولی موقع انجام دادن کار خودش رو میکنه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
قرار نیست تو ازدواج کسی رو تغییر بدیم، آدم ها تغییر نمی کنن، این یه باور غلطه. با خوبی ها که همه خو ...

ببین میدونم اگه بیرونه داره کار میکنه ولی من میگم باید تا ساعت ده کارت تموم شده باشه اونم میگه خب طول کشید دیگه ولی این یه معضل شده واسم

عاشق ۲ تا دخترام هستم

عزیزم سعی کن اگه میتونی خودتو تغییر بدی و با کاراش وقف بدی.چون خودت آسیب میبینی

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
عزیزم سعی کن اگه میتونی خودتو تغییر بدی و با کاراش وقف بدی.چون خودت آسیب میبینی

عزیزم وقتی باور داشته باشی کاری درسته چطور باید بهش عمل نکنی 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
ببین میدونم اگه بیرونه داره کار میکنه ولی من میگم باید تا ساعت ده کارت تموم شده باشه اونم میگه خب طو ...

من کلی گفتم از لحاظ رفتاری، که تغییر پیش نمیاد تو ازدواج، دیدگاه اشتباهیه، خیلی ها به امید تغییراتوازدواج می کنن با یه ادمی. یه بار بگو و دیگه تموم مطمئن باش اگه قرار به گوش کردن باشه با همون بار اول گفتن رعایت میکنه، اگه نکرد دیگه اعصاب خودتو خورد نکن و از همون چیزی که بدت میاد لذت ببر.