2777
2789
خودم ویتامین سی mq رو زدم کمرنگ شده ولی کاملا نرفته ..تازه صورتم کلی جوش زیر پوستی هم زد..استفاده از ...

پس روی پوستت تاثیر داره.نه من با اینکه پوستم چربه اصلا با سرم جوش نزدم.فقط باید خیلی کم بزنی در حد2.3قطره و ماساژ بدی تا جذب شه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@momoooo  

عزیزم ی لحظه میای..

بیاین ی سوال هم از شما بپرسم به راهنماییتون احتیاج دارم ..

تو یکی از تاپیکا ماسک ضد لک الوورا رو گفتین واقعا اثر داره ..چند مدت باید استفاده بشه ..

بعد اینکه گلاب که بدتر پوست تیره میکنه

@momoooo     عزیزم ی لحظه میای.. بیاین ی سوال هم از شما بپرسم به راهنماییتون احتیاج دار ...

سلام خوبین ببخشیددیرجواب دادم شهرستانم

ماسکش فوق العادس من خیلی نتیجه دیدم شکرخدا

مدت زمانش ۱هفتس اما من بیشترازیک هفته گذاشتم وعالی بود💙

گلاب هم پوست رو شاداب میکنه دیگه نمیدونم تیره میکنه یانه

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
سلام خوبین ببخشیددیرجواب دادم شهرستانم ماسکش فوق العادس من خیلی نتیجه دیدم شکرخدا مدت زمانش ۱هفتس ...

چقدر خوشحال شدم کاربریتون هنوز فعاله😃😃😃

مومو جان من ی لک کم رنگی رو یکی از گونه هام دارم هر کاریش میکنم پاک نمیشه ..باورتون میشه چه کرم های گرون قیمتی استفاده کردم و نرفت ..

لک صورتم به خاطر افتاب یعنی درست میشه ..

شما لک صورتون واسه چی بود؟

وای اگه پوستم خوب شه تا عمر دارم دعاتون میکنم ..

هر وقت جواب بدین اشکال نداره میام بعدا چکش میکنم ..😙😙😙

چقدر خوشحال شدم کاربریتون هنوز فعاله😃😃😃 مومو جان من ی لک کم رنگی رو یکی از گونه هام دارم هر کاری ...

عزیزدلم😍💙

من لک جوش و لک زخم داشتم که خیییلییی کمرنگ شدن البته من بجای یه هفته حدود۱۲روز ماسکو ادامه دادم

مثلامامانم روی لپاش یکم کک و مک داره اما تغییری نکردوکمرنگ نشد اماصورت من خیلی لکاش کمرنگ شد وبعضیاش ازبین رفت خداروشکر👌💙

انشاءالله شماهم اثرشو زودی میبینی عزیزم😊💙

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
عزیزدلم😍💙 من لک جوش و لک زخم داشتم که خیییلییی کمرنگ شدن البته من بجای یه هفته حدود۱۲روز ماسکو اد ...

وایییییییییی نه ..😢😢😢😭😭😭

بقیه کاربرا هم گفتن واسه جای جوش جواب میده ..

کاش مشکل من هم جوش و جای جوش بود چقدر درمانش هم راحتره به نسبت لک لعنتی ..

حالا همه رو با هم امتحان میکنم ..چند تا کرم هم بهم معرفی شده ..

خیلی خوشحالم که کارب ای مهربونی چون شما تو سایت هستن و تجربه های خوبشون به اشتراک میذارن ..

مرسی که هستین 😊😄😍

سپاااااس..