2777
2789
وایییییییییی نه ..😢😢😢😭😭😭 بقیه کاربرا هم گفتن واسه جای جوش جواب میده .. کاش مشکل من هم جوش و ...

انشاءالله نتیجه میگیرین عزیزم😊

قربون شما😍💙

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@asal2000  

بیا عزیزم کارت دارم ..

ببخشید شما دقیقا چند مدت از سرم پریم استفاده کردین و نتیجه گرفتین ؟

20 روز میشه استفاده میکنم ولی تغییری حس نمیکنم ..

و وقتی هم میزنم صورتم تیره میکنه و برق میندازه واسه شما هم همینطور بوده ؟

ممنون میشم هر وقت پست دیدین جواب بدین ..

@asal2000     بیا عزیزم کارت دارم .. ببخشید شما دقیقا چند مدت از سرم پریم استفاده کردین ...

سلام.من تو کمتر از 2ماه نتیجه گرفتم.چجوری استفاده میکنی میشه بگی؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ببخشید من دیر به دیر وارد سایت میشم ..

عصرا صورتم با ژل شست و شوی صورتم تمییز میکنم و چند قطره از پریم رو به صورتم میزنم و صبح هم میشورمش ..ضد افتاب هم تو خونه استفاده نمیکنم 

این سرم واسه همه جواب داده حتی میگن کدری صورت رفع میکنه و پوست شفاف میکنه ..

چرا من اینقدر بد شانسم 😭😭😭😭😭

تازه رو صورتم هم برق میندازه و تیرش میکنه ..یعنی باید استفادش قطع کنم ..اخه یکی از کاربرا گفته بود حداقل دوماه باید صبر کنی ..نمیدونم چیکارش کنم 

ببخشید من دیر به دیر وارد سایت میشم .. عصرا صورتم با ژل شست و شوی صورتم تمییز میکنم و چند قطره از پ ...

کاش همون شب صورتتو بشوری بعد سرم و بزنی.و کمتر بزن و قشنگ با انگشت ماساژ بده تا جذب بشه.صبر داشته باش عزیزم حتما جواب میده

تازه رو صورتم هم برق میندازه و تیرش میکنه ..یعنی باید استفادش قطع کنم ..اخه یکی از کاربرا گفته بود ح ...

حتما زیاد میزنی باید خیلی کم بزنی و ماساژ بدی تا جذب شه.هرشب استفاده کن ناامید نشو

سلام عزیزم خوبی مومو ام❣ ماسک تاثیرداشت؟؟؟

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم چون خیلی وقت بود وارد سایت نشده بودم ..ماسکی که معرفی کردین بله خیلی خوب بود صورتم صاف  صاف میکنه مخصوصا واسه جوش و جای جوش عالیه ولی هنوز اون ی ذره لک که رو گونم دارم نرفته رو لک تاثیر نداشت ولی در کل ماسک عالی هست 

مرسی بابت راهنماییتون 😘

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم چون خیلی وقت بود وارد سایت نشده بودم ..ماسکی که معرفی کردین بله خیلی ...

سلام عزیزم🌹

خوشحال شدم ماسک براتون تاثیرداشت

بله فقط جای زخم و جای جوش رو ازبین میبره

موفق باشی گلم❣

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم چون خیلی وقت بود وارد سایت نشده بودم ..ماسکی که معرفی کردین بله خیلی ...

سلام عزیزم خوبی نازنین ببخش من هم لک اوردم وجای جوش دارم شماچی استفاده کردین؟ دعاتون میکنم جوابمو بدین