2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی خوشبحالتتتت  من تا سر کوچه هم بخوام برم ارایش دارم  عادت بدیههه

منم مجردیم مثل تو بودم بدون آرایش تا سر کوچه هم نمی‌رفتم اما ازدواج کردم از سرم افتاد انقدر که برای خریدای خونه میرم بیرون انقدر که گاهی شوهرم گیر میده آرایش نکن مخصوصا الان به خاطر کرونا یه ماسک میزنم و کلا بدون آرایش میرم بیرون 

منم مجردیم مثل تو بودم بدون آرایش تا سر کوچه هم نمی‌رفتم اما ازدواج کردم از سرم افتاد انقدر که برای ...

منم همسرم گیر میداد 

اما قانعش کردممم که ارایشم تو چشم نیس که نکنم 

بعد دیگ کاری نداشت 

بعضی کارا عادت هستن دیگ. 

که باید بزارم زمبن این عادتمو خوب نیس

منم همسرم گیر میداد  اما قانعش کردممم که ارایشم تو چشم نیس که نکنم  بعد دیگ کاری نداشت&n ...

منم زیاد آرایش نمیکنم چون جوش دارم کرم پودر میزنم یه ریمل و یه رژ لب 

قدیما مهمونی میخواستم برم خط چشمم میکشیدم که دیگه شوهرم نمیذاره میگه چشمات قشنگه حق نداری بیرون خط چشم بکشی الان جدیدا به ریمل هم گیر میده کلا رو آرایش چشم حساسه من رژ قرمز اتشین بزنم زیاد هیچی نمیگه ولی ریمل و خط چشم و مداد چشم بزنم گیر میده قیافم خیلی تغییر میکنه آخه 

ولی من یا آرایش نمیکنم کلا یا اگه بخوام آرایش کنم کرم پودر و ریمل و رژ رو میزنم کاری هم به گیر دادن شوهرم ندارم 

من ارایش روزانم فقط یه ضدفتاب..رژ..ریمل..خط چشم..سایه کمرنگ و تابستونا  پنکک میزنم ک ضدافتابم ...

وقتی گفتی فقط فکر کردم نهایت یه رژه.چیز دیگه ای هم مونده مگه؟؟؟

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
شاید باورت نشه اما عمه هام همه اینارو انجام میدن واسه بیرون تازه من در مقابل اونا ارایشم کمه

واقعاااااا خودمم ی دوستی دارم ی ساعت قبل بیرون رفتن میشینه به آرایش کردن ولی خدایی حوصله میخواد

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟