2821
2789
عنوان

پسر جاری .....

| مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 31 پست
پیشینه رو پات،بگو عزیزم تو بزرگ شدی پام درد میگیره بشونش زمین. بوسش نکن. میاد سمتت بهش نگاه نکن یه ج ...

میدونی مشکل من کجاس مثلا میخام کم توجهی کنم بهش مادرشوهرم میکه هییییی چرا انقد بی احساسی بچه اومده پیشت محل نمیزاری بغلش نمیکنیییی

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
میدونی مشکل من کجاس مثلا میخام کم توجهی کنم بهش مادرشوهرم میکه هییییی چرا انقد بی احساسی بچه اومده پ ...

خب وقتی میاد پیشت بشونش روبروت بگو میخوام بهت قرآن یاد بدم. شروع کن یه سوره کوچیک رو بهش یاد بده. اگه حوصلش نیاد که پا میشه میره.اگه اومد هر بار بگو اون آیه ای که یادت دادم رو بخون و....اینجوری یا کم کم خودش حوصلش نمیاد سمتت بیاد یا بیاد و تو هربار بهش یاد بده یا ازش بپرس دیگه مشغول میشه و حواسش پرت اون عادتش میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823
2791
2779
2792