2821
2789
عنوان

پسر جاری .....

| مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینبارکه نزدیکت شد بزن تو دهنش 

شوهرم میگ بزنش ک سمتت نیاد ولی برادر شوهرم خیلی بد اخلاقه انقدم حساسه رو بچهاش ک من بزنمش اون میکشم😑😑😑😑

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
بله تو پسر بچه های این سنی گاهی طبیعیه ...دعوا کردن نداره..باید پدرو مادر باهاش در مورد ارتباط فیزیک ...

ن زیاد خودشون ب این چیزا اعتقاد ندارن 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

من میگم احتمالا از پدرو مادرش یه چیزهایی دیده.البته شاید.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
حجابو تا حدی جلوش رعایت کن مگه بچه پج ساله نعوظ داره😱

وای باور کن داره . من هروقت میرم چون برادر شوهر مجرد دارم همیشه حجابمو حفظ میکنم ... ولی نمیدونم چرا .... میگم یوقت بزرگتر شه مشکل ساز نشه وام 

😂😂حداقل دو روز از عضویتتون بگذره بعد از این تاپیکا بزنید دوستان

اتفاقا من بخاطر چن تا از مشکلاتم اینجا اومدم عضو شدم چون کسیو نداشتم باهاش دردو دل کنم .... 

پیشینه رو پات،بگو عزیزم تو بزرگ شدی پام درد میگیره بشونش زمین. بوسش نکن. میاد سمتت بهش نگاه نکن یه جوری که انگار حواست بهش نیست،شروع کن با بقیه حرف زدن.بهش کم توجهی کنی خودش ازت زده میشه البته رفتارت باهاش بد نباشه. بگو کار دارم، بعدا...