2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستم نمیدونم پیاممو میخونی یانه ...اما اگه درمورد ارز سوالی داشته باشی میتونم کمکت کنم ...جدیدا هم یه ارز رایگان اومده ک هنوز قیمت گذاری نشده سعی کن استخراج کنی ک به زودی قیمت گذاری میشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
سلام دوستم نمیدونم پیاممو میخونی یانه ...اما اگه درمورد ارز سوالی داشته باشی میتونم کمکت کنم ...جدید ...

سلام میشه یکم توضیح بدید در مورد این ارز رایگان

😍😍خدایا شکرت
سلام میشه یکم توضیح بدید در مورد این ارز رایگان

سلام شب بخیر ...یه ارز رایگانه که هنوز قیمت گذاری نشده ..... کمتر از یک ساله دیگه قیمت گذاری میشه بعد خرید و فروش شروع میشه الان رایگان استخراج میشه اما به دلیل ثبت نام عده زیادی سرعت استخراج نصف شده .... کم تر میشه تا زمانی ک قطع بشه کامل ...و فقط با ارزهایی که استخراج شده فعالیت انجام بدین ... باید حتما از کد معرف معتبر که فعالیت دارن همیشه برای ورود استفاده کنید وگرنه پای هایی ک استخراج کردین و از دست میدید.

خب الان چیکار باید بکنم؟

برنامه Pi network رو از گوگل پلی دانلود کنید ... کشور ایران و انتخاب کنید و مراحل و طی کنید ...مرحله اخر کد معرف ازتون میخوان که حتما باید معتبر باشن ـ....من کد معتر خودم و نمیدم گلم چون زیر مجموعه هام زیادن ...دوتا کد دیگه از فعال ترین کاربرایی ک میشناسم بهت میدم.

99Hassan99

Patriot71

بافیلترشکن هم باز نمیشه میشه عکس آیکون برنامه piکه خودتون استفاده میکنیدبرام بفرستید؟

اینجا چجوری بفرستم بلد نیستم اپلود کنم ...یه ایکن بنفش رنگه

اولین و بهترین صرافی ارز دیجیتال در ایرانی پلتفرم هوشمند لوپیرو می باشد. رمزارزهایی که در صرافی لوپیرو پشتیبانی می‌شود عبارتند از: بیت کوین، تتر، ریپل، اتریوم، بیت کوین کش، زی کش، دش، دوج، لایت کوین، اتریوم کلاسیک و زیلیکا پشتیبانی لوپیرو از کاربران با ارسال و دریافت از طریق ایمیل انجام می‌شود.

https://lopiro.com/

کارمزد استفاده از خدمات لوپیر بر اساس درصدی از معاملات به شرح زیر می‌باشد:

کارمزد از هر دو سمت معامله ” Maker سفارش گذار ” و ” Taker سفارش پذیر ” کسر می‌گردد.پس از ثبت سفارش خرید یا فروش در لوپیرو ، امکان مشاهده کارمزد در قسمت سفارشهای باز وجود دارد. مبنای محاسبه سطوح کارمزد، معاملات 2 ماه اخیر کاربر می‌باشد. کارمزد معاملات “ارز دیجیتال با تومان” و”تومان با ارز دیجیتال” یا از کیف پول ” تومان” کاربر کسر می‌گردد. کارمزد معاملات “ارز دیجیتال با تتر” از کیف پول “تتر” کاربر کسر می‌شود.