2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من از آموزش های استاد سیاح استفاده کردم. واقعا سایتشون عالیه. موقغ حاملگی مطالب سایتشون ایران ریچ رو کامل مطالعه کردم و کلی چیز میز یاد گرفتم. اگه میخواین ارزای دیجیتال رو خووووب یاد بگیرین حتما از سایتشون و دوره هاشون استفاده کنید. 

سلام دوستم نمیدونم پیاممو میخونی یانه ...اما اگه درمورد ارز سوالی داشته باشی میتونم کمکت کنم ...جدید ...

سلام مامان مهراد شما در مورد همه ارزهای دیجیتال اطلاعات دارید؟

مثلا ما سال گذشته یه نوع ارز دیجیتال از ایترادس aitrsdesخریدیم الان بانام تجاری atcوارد جدول شده و همین روزها قابل خریدو فروش میشه حالا سوال من اینه که چرا هر atcرا برای ما ۲ دلار حساب کردن در حالی که توی جدول قیمتش خییییلی پایین تر از اینه؟

سلام بازار ارزهای دیجیتال یک بازار پر نوسان ولی با رشد هستش. اگه با اگاهی وارد بشه ادم میتونه سود خوبی بدست بیاره.

دوستان صرافی ارز دیجیتال ایران بایننس در ایران خرید و فروش 600 نوع ارز دیجیتال رو انجام میده و اگه دنبال ارز خاصی می گردین میتونه گزینه خوبی باشه و مستقیما ارز دیجیتال شما رو به کیف پول تون میفرسته و نگرانی بابتش نیست.

سلام گلم

ببین سوالت خیلی کلیه ولی الان ی مدتیه که بورس زیاد خبری نیست مردم رفتن سمت ارزهای دیجیتال که ماشالا روزی یدونه جدید میاد تو بازار.

من خودم ی  مدته دارم خرید و فروش میکنم خیلی هم خوبه

البته باید بلد باشی یا اینکه از یکی کمک بگیری که وارد باشه....

من که خودم همش تو این سایته هستم تقریبا همه چیو برای آدمای مبتدی مثل ما راحت و قابل فهم عنوان میکنه.....

https://www.irsaramad.com/courses-type/digital-currency/

حواستون باشه وقتی خواستید پولتون رو به هر ارز دیجیتالی تبدیل کنید تا وارد صرافی شید یا  ارز دیجیتال رو به پول برگردونید کار خیلی سخت و طولانی میشه. ممکنه کلاهبرداری هم بشه این وسط. البته من از سایت  بیپتوری برای  خرید و فروش امن ارز دیجیتال استفاده می کنم تا این اتفاقا نیفته. امنیت رو تضمین میکنه. یه جور صرافی همتا به همتا ایرانی هست.

اگه واسه آینده بچت نگرانی و میخوای راه های پول درآوردن رو پیدا کنی و بتونی پولدار بشی یکی از اون روش ها استفاده از ارز های دیجیتال ومعامله اون هستش 

پس برای افزایش آگاهیت و اطلاعاتت در مورد دنیای ارز ای دیجیتال و اصطلاحات رایج ارز های دیجیتال چیست و اینکه چگونه میتوان ترید کرد من سایت اینانس رو پیشنهاد میدم که یکی از بهترین صرای های ایران است 

سلام 

جهت آموزش ترید در بازار فارکس و ارزهای دیجیتال و باینری آپشن کاملا  تضمینی و مشاوره و راهنمایی تا زمان به سود رسیدن به آیدی mrd6000  پیام بدید .متشکرم 

ضمنا مبلغ شهریه  بعداز به سود رسیدن شما دریافت میگردد                09925614963

من از سایت بیت پین خریدم و عرض کمتر از یک ماه پولم 2 برابر شد بنظرم برای سرمایه گذاری خوبه اینم لینک ...

چرا من خریدم هنوز سودی بهم نداده دوساله دارم  تو دو سال همش ریخت تازه فقط رسیده به قیمتی که ازش خریده بودم 

سلام دوستان . یه صرافی با سرعت بالا در تراکنش ها و سرعت  خرید و فروش ارزها (+شت کوین )ها . معامله های اهرمی و سابقه کاری خوب و مطمعن بهم معرفی می‌کنید . به غیر از صرافی کیف پول من .