2777
2789
عنوان

خانوما من

126 بازدید | 20 پست

نمیشه گف خجالتی ولی کم روام دوس دازم سر زبون دار باشم ولی خجالتم باعث میشه نتونم خیلی سر زبون داشتع باشم با یکی پیشم بشینه زود باهاش صمیمی میشم ولی داخل جمع و اینا ردم نمیشه چیکار کنم بنطرتون

این کاربری متعلق ب دو نفره یکی مجرد و یکی متاهل

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید رو خودت کار کنی ..ببخشین یه سئوال با اجازه استارتر ..شیشه شیر بچه رو با چی میشورن؟؟

فرچه ی مخصوص داره راحت میشوره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه داخل سر پستونکشو میگم

یه فرچه کوچولو هایی هم هست فک کنم برای همین کاره مثل همون فرچه هاس اما خیلی کوچولوتره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
این نداره حالا باید چجوری بشورمش

نمیدونم، میخوای سر یه پارچه یا اسکاچ تمیز رو توش بکش تمیز میشه البته مواظب باید باشی تمیز باشه

خیلی بدم میاد دختر همسایمون همش دهنیش میکنه مامانشم هیچی نمیگه بهش منم روم نمیشه

وای مواظب باش اصلا تو این کرونایی حتی رفت وآمد باهاشون نکن شیشه شیر که دیگه خیییلی خطرناکه ، کروناهم که نباشه اجازه نده دهنی کنه جلوی مامانش از دستش بگیر و بگو خاله این کارت اصلا خوب نیست تو باید شیشه ی مخصوص خودت رو داشته باشی و همش در مورد این که رو این چیزا حساس هستی صحبت کن تا دیگه این کارو نکنه

وای مواظب باش اصلا تو این کرونایی حتی رفت وآمد باهاشون نکن شیشه شیر که دیگه خیییلی خطرناکه ، کروناهم ...

خیلی رو اعصابمه بزرگه خرس گنده ۱۳سالشه منم خیلی رو درباوایسم روم نمیشه مامانشم هیچی نمیگه میخنده چن بار به خوبی گفتم ولی باز تا چش منو دور میبینه توش ابو اینا میخوره مامانش میگه سخت نگیر