2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون یه زمانی خوب بود من استفاده میکردم یسری محصولاتش و ولی به شدت از نظر کیفیتی پایین اومد

به دلیل تحریم برندهای درمانی خارجی کمیاب شدن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اون یه زمانی خوب بود من استفاده میکردم یسری محصولاتش و ولی به شدت از نظر کیفیتی پایین اومد به دلیل ...

یعنی اگه پیدا کنم تقلبی هست ؟ آخه من پوستم حساسم هر برندی می زنم چشمام قرمز میشه . میگن اون خوبه برای پوست حساس . 

جدیدا؟ هنوز کیفیت سابق رو داره ؟

نه خیلی سال پیش الان هیچ محصول خارجی اصل نیست هم فیکن

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
یعنی اگه پیدا کنم تقلبی هست ؟ آخه من پوستم حساسم هر برندی می زنم چشمام قرمز میشه . میگن اون خوبه برا ...

نه تقلبی نیست،کیفیت سابق و نداره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
بله

برو ناصرخسرو،اونا عمده فروشی محصولات درمانی بهداشتی پوست و داره،فروشگاه انصاری تو ناصر خسرو اون داره تا حدودی یه سری از محصولاتش و

ولی در کل چون تحریمیم خیلی دستمون تو خرید باز نیست