یه چیزی بهت بگم فقط سعی کن از فضاهایی که توش تنش هست دور باشی عزیزم و بیخیال باشی و کمتر فکر کنی من توی این ماه به تنها چیزی که فکر نمی کردم همین بود🤭😶😂فقط بخدا توکل کن من حقیر هم برات دعا میکنم شمام مث خواهر نداشته منی امیدوارم هر چه زودتر به خواسته دلت برسی خانوم گل.و هر موقع مامان شدی بیای خبر بدی انشالا❤🧡💛💚💙💜🙏🙏🙏🙏
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
نه منظورم عطاری نیست پزشک عمومی که دوره طب سنتی دیده هم نه....منظورم پزشک متخصصی هست که تخصصش طب سنتی هست وعموما اولین کارشون اصلاح سو مزاج بدنهوکلی کار میکنن نه روی یک عضو خاص یکم شاید طول بکشه اما کل بدن به لطف خدا اوکی میشه
تا خدا رو داری درموندگی چرا عزیزم؟اگر تهرانی یا کلان شهرها که دست برای انتخاب پزشک متخصص آزاده اما شهرستانها همشون متخصص ندارن گاها پزشک عمومی هستن که دوره رو گذروندن والحق بعضیاشون واردن...وارد سایت طبایع شید در قسمت طبیب شهر تقریبا لیست تمامی پزشکهای عمومی دوره دیده و متخصصان طب سنتی رو به همراه تفکیک شهر آدرس تلفن و نظرات مراجعه کنندگان قید کرده اگر تهران هستید درمانگاه امام سجاد پونک فکر کنم نبش یا داخل امام زاده عینعلی زینعلی شاگردهای دکتر خیر اندیش حضور دارن ومیگن اگر اونها که متخصص طب سنتی هستن عاجز شدن از دکتر خیراندیش کمک میگیرن اینو شنیدم شایدم بتونید نوبت ایشون رو بگیرید که البته بعید میدونم ...شما که همه راهها رو طی کردید این مسیرم با توکل به خدا بگذرونید ان شاءالله بهترین نصیبتون بشه
یه مثبتایی عجیب دلو میبره این دقیقا از هموناس ان شاالله صحیح و سللمت بیاد بغلت
خیدی برای ما منتظرا هم دعا کن
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.