sogolselin مدیر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 235 عنوان بی بی چک مثبت💌 | مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 118 پست سلام به همه مامان های گل من امروز بی بی چک زدم اول هاله افتاد.. بعد از چند دقیقه خط اول T پررنگ شد چقدر نتیجه اش میتونه درست باشه؟🤔 1399/03/06 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4084 پاک کردم عزیزم کسی نبینه تو گوشیم😞 اها ای بابا غصه نخور درست میشه . چن وقته اقدامی
baaaaaaaaran عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1946 اها ای بابا غصه نخور درست میشه . چن وقته اقدامی من پریودیام نامنظمه دیگه هر وقت پریود بشم اقدام میکنیم میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊 انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
sogolselin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 235 چیکار کنم بازم بگیرم ؟ با یک مارک خارجی بگیر که قشنگ واضح بیفته بجز مارک مدیکور.
baaaaaaaaran عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1946 با یک مارک خارجی بگیر که قشنگ واضح بیفته بجز مارک مدیکور. اوکی عزیزم میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊 انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 جدی میگید؟ اره بخدا 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
baaaaaaaaran عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1946 با یک مارک خارجی بگیر که قشنگ واضح بیفته بجز مارک مدیکور. بنظر شما منفی بود؟ میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊 انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 اوکی عزیزم عزیزم ی مارک مدیکور بزن 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
baaaaaaaaran عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1946 اره بخدا دعام کنید مثبت باشه😥 میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊 انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 دعام کنید مثبت باشه😥 ان شاءالله دوخط پرررنگ بیفته چن وخ از موعد گذشته؟ 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
baaaaaaaaran عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 1946 ان شاءالله دوخط پرررنگ بیفته چن وخ از موعد گذشته؟ پریودیم نامنظمه بعد تو ماه رمضان حس کردم تخمک گذاری دارم از ترشح و درد سینه و درد زیر دلم اقدام کردیم میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊 انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 پریودیم نامنظمه بعد تو ماه رمضان حس کردم تخمک گذاری دارم از ترشح و درد سینه و درد زیر دلم اقدام کردی ... معمولا چند.روز نامنظمن؟؟اونماه چندم پریود شدی؟؟الان اگ ۱۴الی۱۶روز از اون دردگذشته یا یه هفته بعد موعد ماه قبل تست بزن گلم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4084 من پریودیام نامنظمه دیگه هر وقت پریود بشم اقدام میکنیم اها انشالله ک هرچه زودتر بیای خبر بدی ک بارداری
sogolselin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 235 بنظر شما منفی بود؟ بنظر من منفی بود چون توی عکس چیزی دیده نمیشد.
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4084 چرا خیلیم دلم میخواد، ولی من ندیدم هاله فکنم سلام بی بی چکت مثبته انشالله؟؟؟ یا خیر ؟؟باز امتحانـ کردی