2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت💌

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جووون چ مثبتی هم هس😍😍😍😍

😄😄😄😄

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️
احتمال داره چون جاریم هم دوقلو داشت😂😍🤭

هرچندتان سالم باشن🌹

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
دوسال 😊

مبارک باشه عزیزم 

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️
مشکلتم میگی؟منم دوساله چشم انتظارم

من مشکل خاصی نداشتم ولی قبل ازدواجم یک نیست کوچیک داشتم و خاله پری هم نامنظم بهم سر میزد ولی پارسال منظم شدم.شما چه مشکلی دارین؟

من مشکل خاصی نداشتم ولی قبل ازدواجم یک نیست کوچیک داشتم و خاله پری هم نامنظم بهم سر میزد ولی پارسال ...

من تنبلی شدید دارم.پریود نامنظم

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕