اونایی ک تو بورسن از کجا سیگنال میگیرن میشه معرفی کنید و چقدر هزینه میکنید ؟
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
ول کنید بورسو . قیمت سکه و زمین داره نجومی میره بالا بورس روزبروز داره منفی میخوره
مزدا ۳ بخریم، یا مزدا ۳ بفروشیم؟مهرماه ۱۳۹۶ بود که یکی از دوستان «زرنگ» ما، یک مزدا ۳ نو را به قیمت ۱۱۸ میلیون تومان خرید و در پارکینگ گذاشت، که بعدها آن را به قیمتی بسیار گرانتر بفروشد. چند سال گذشت تا به اردیبهشت ۹۹ رسیدیم. ماشین خود را حدود ۴۲۰ میلیون فروخت. ۲۵۵ درصد سود در دو سال نیم خیلی خوب است نه؟نه! او بهترین سرمایهگذاری ممکن را نکرده بود. مزدا تولید شرکت بهمنموتور است. سهام گروه بهمن (با نماد خبهمن) در مهر ۹۶، ۹۱۳ ریال قیمت داشت. امروز که این مقاله را مینویسم، همین سهم ۱۲٬۷۰۰ ریال است. علاوه بر آن، شرکت سود هم تقسیم کرده و میشد با سود تقسیمی باز هم سهم خرید. اگر او بجای یک مزدا ۳، سهام خبهمن را میخرید و نگه میداشت، امروز پولش برابر میشد با ۲ میلیارد و ۱۲۴ میلیون تومان. یعنی او میتوانست با پول خود ۵ مزدا ۳ بخرد و به اندازه اصل پولش، پول اضافه بیاورد!تغییرات قیمت نماد خبهمن آموزش بورسدقت کنید که خبهمن در این سه سال، بهترین سهم بازار نبوده است. میخواهم بگویم که اگر فکر میکنید قرار است بازار خودرو تغییری جدی داشته باشد، خرید سهام شرکت تولیدکننده میتواند از خرید خودرو و انبار کردن آن در پارکینگ، ایده بهتری باشد.“اگر ماشین گران میشود، ندوید ماشین بخرید، بدوید ماشین بفروشید. یعنی بجای خرید خودرو، در تولید و فروش خودرو سهیم شوید.”🤔
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
باید سهم هایی ک رشدشون کم بوده رو بخری حالایا خودت یا کانالها هیچ وقت بدون تحلیل و بررسی نخر
خب دنبال یه کانال درست حسابی میگردم ک سیگنال بگیرم ولی ندارم شاید ۱۰ تا کانال دارم اما هیچکدوم خوب نبودن
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
مزدا ۳ بخریم، یا مزدا ۳ بفروشیم؟مهرماه ۱۳۹۶ بود که یکی از دوستان «زرنگ» ما، یک مزدا ۳ نو را به قیمت ...
یه سوال دارم درمورد بورس
ببینید بعضیا میگن ک مثلا سهام الف ۵۰ درصد سود زده
از کجا وقتی نخریدم میفهمن ک این سهام چند درصد سود میدخ ؟
خب دنبال یه کانال درست حسابی میگردم ک سیگنال بگیرم ولی ندارم شاید ۱۰ تا کانال دارم اما هیچکدوم خوب ن ...
الان سیگنال میگنال نداریم . تکنیکال تابلوخوانی فاندامنتال هیچی جواب نمیده . تحلیل بعد ۲ روز نقض میشه .الان همه چی شانسیه
تحصیلاتم بالاست . اطلاعات عمومیم بالا . به جز این سایت تو سایت های دیگم عضوم .هر سایتی باشه که بتونم اطلاعاتمو زیاد کنم عضوش میشم .خودم تو تلگرام گروه دارم و کانال .به هر سایتی روزانه یه رب سرکشی میکنم و کسب اطلاعات . تا لحظه مرگم از کتاب فاصله نمیگیرم چون نمیخوام ابزاری برای اهداف انسان های هدفمند باشم .خودم هدفمندم. شعارم تلاش مکرره .هر شکستی برام پل موفقیت بوده و بعد از شکست های پی در پی طعم شیرین موفقیتو چشیدم .زندگیم نمیخوام فقط به خوردنو وخوابیدن و تفریح ختم بشه .اهداف و آرمان هام خیلی بالاتره و یه روزی به اهدافم میرسم .
یه سوال دارم درمورد بورس ببینید بعضیا میگن ک مثلا سهام الف ۵۰ درصد سود زده از کجا وقتی نخرید ...
نمودارشو ببین
تحلیل تکنیکال یاد بگیر
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
به نظر من سهامایی که رشد خوبی دارنو تو بازار منفی بخری اگه گیرت بیاد عالیه من که کلا کارم همی ...
خب درمورد سهم ها اشنایی ندارم رشدشد از روی نمودارش میشه فهمید فقط؟
من حتی نمیدونم سهم های کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدتو چطوری تشخیص بدم
ینی نمودارشو ببینیم ک تو چه تاریخای سود کرده و درصد سودشو حساب کنیم
واقعا نمودار کمک میکنه چه نمیداری خوبه مثلا تیکه تیکه رشد کرده با رشد کوچیک یا نموداری ک یهو مثبت خورده و یهو منفی میشه ب مدت طولانی
تحلیل تکنیکال ینی چی ینی نمودارشو ببینیم ک تو چه تاریخای سود کرده و درصد سودشو حساب کنیم ...
سرچ کن ببین تحلیل تکنیکال چیه
من تو این مدتی ک توبورس یودم فهمیدم تحلیل تو بورس ایران اصلننتنن جواب نمیده بخصوص تکنیکال با ی خبر سیاسی کل بورس میره بالا یا یه اتفاقی می افته کلنننن میریزه