2777
2789
عنوان

بووورررس

442 بازدید | 45 پست

اونایی ک تو بورسن از کجا سیگنال میگیرن میشه معرفی کنید و چقدر هزینه میکنید ؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کنید بورسو . قیمت سکه و زمین داره نجومی میره بالا بورس روزبروز داره منفی میخوره

ینی برم سکه بخرم ؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اوضاع بورس فعلا که خیلی خرابه

خب بالاخره ک درست میشه

سلام.از جایی سیگنال نمیگیرم خودم تحلیل میکنم البته این بازار !!!!!

کلاس اموزشی رفتید 

من فعلا میخوام تا کلاس برم و اموزش ببینم با سیگنال کار کنم 

باید سهم هایی ک رشدشون کم بوده رو بخری

حالایا خودت یا کانالها

هیچ وقت بدون تحلیل و بررسی نخر

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ول کنید بورسو . قیمت سکه و زمین داره نجومی میره بالا بورس روزبروز داره منفی میخوره

نجومی!!!😂😂😂سال دیگه این موقع بشین ببین وضعیت سکه و زمین و سهام رو

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.