2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 471485 بازدید | 2202 پست
نه من زگیل نداشتم ولی نوع خفیف این ویروس زگیل هست،برای من حالت پیشرفته هست که سلول های دهانه رحم رو ...

سلام، فقط زیر  نظر دکتر  متخصص ‌ با وجدان برو. متاسفانه این روزا دکترا خیلی بی وجدانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان. میشه از تجربیاتتون درباره آزمایشگاه ها برای تست hpv بگین، کدوم آزمایشگاه معتبر تره؟ شنی ...

سلام.ببخشید شما دفع کردید؟؟من نوع ۱۶ با سین ۲ بودم و بعد عمل لیپ کردم.جواب پاتولوژی بعد عمل خوب بود و نواحی اطراف درگیر نبودند.۹ماه بعد رفتم چکاپ دکتر تو کولپو گفت التهاب خیلی شدیدی دارید و مطمئنا تغییر سلولی داری.منتظر جواب کولپو هستم....حالم خیلیییی خرابه.اخه چطور میشه تو حمله اطراف اینقدر پیشرفت کنند...یعنی من باید قید بچه دار شدن رو بزنم؟

سلام من قبلا از اطلاعات دوستان در این سایت استفاده کردم و الان لازم دونستم که عضو بشم و تجربیات خودم ...

عزمزم ممنون اشتراک گذاشتی

شما چند سالتونه؟

شاید خیلی جوانی که دفع کردی

سلام

من هم گفتم بنویسم شاید به درد کسی خورد

من سالی یکبار پاپ اسمیر میدم و همیشه خوب بوده سرسال مثل همیشه رفتم پاپ اسمیر دادم که متاسفانه تغییر سلولی زده بود و دکتر دوباره پاپ اسمیر و hpv برام نوشت که مثبت شد و نوع آن هم ۱۶ بود بعد معرفی شدم به دکتر مخصوص و کلوپو برام انجام دادن و بعد دوهفته دوتا cin 2 و یکی cin3 داشتم و دکتر گفت سریع عمل و الان ۳ روزه که عمل کورتاژ لیپ شدم و یک شب بیمارستان بودم و مرخص شدم الان روز سومه یکم کمر درد دارم و درد زیر شکم و خونریزی در حد پریودی .امیدوارم جواب پاتولوژی از عملم که سه هفته دیگه میاد خوب باشه .

سلام من هم گفتم بنویسم شاید به درد کسی خورد من سالی یکبار پاپ اسمیر میدم و همیشه خوب بوده سرسال مثل ...

ایشالا عالی میشه خواهرم CIN 1 و CIN2 هست دکتر بهتاش گفته مخروط برداری کن .کونیزاسیون.

از جوابت خبر بده عزیز

کاش یه نفرم توضیح می داد وقتی متوجه شد اچ پی وی داره و به همسرش کفت چه اقدامی همسرش انجام داد.آیا همسرتون هم رفت نمونه داد و آزمایش داد؟آیا همسرتون هم درمان را شروع کرد؟یا آقایون تا آثاری درآنها دیده نشه نیاز نیست آزمایش بدن؟اونوقت از کجا میشه فهمید مثبت هستن یا خیر؟