2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428279 بازدید | 2191 پست
یسریاا رو پوستشون زائده میزنه.یسریا هنگام نزدیکی از بدنشون خون میزنه بیرونشما باید برا استرست دلیل د ...

سلام ایشالا که خوب شده باشین

میشه راهنماییم کنی عزیزم. من سه ساله عفونت مکرر دارم گاهی زخم دهانه دارم باداروخوب میشه باز برمیگرده. چندماه پیش تست زگیل دادم از همدان فرستادن اصفهان ازمایشگاه نوبل.جواب منفی شد

حالا میترسم منفی کاذب بوده باشه.چکار کنم؟؟ عفونت مکرر حتما دلیلش ویروسه زگیله؟ یا برم کولپو بشم؟ نوبل اصلا خوب بوده؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم که دو روزه عمل کردم اصلا نمیدونم خوب میشه یا نه دکتر گفت اگه ویروس رو دفع نکنی ممکنه به واژن ...

سلام عزیزم خوبی میشه درخواست دوستیمو قبول کنی خیلی حالم بده شما چکار کردین hpvاز بدنتون دفع شد بعدعمل cin2😔 

نههمون یک بار عمل کردمبعدش هم هر ۴ ماه کلپو و پاپ میدادمالان ۵ سال گذشتهو‌ کلا دفع کردم

سلام عزیزم میدونم خیلی وقت گذشته از این تاپیک ولی خاستم بدونم شما هم چنان نتیجه کلپوسکوپیتون سالم؟ و اینکه تو این مدت رابطه با کاندوم داشتین یا بدون کاندوم ممنون میشم پاشخ بدین

مینا جان من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ما ...

ساپلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی میددنم این پیام مال چند سال پیشه ولی ب تجربتون نیاز دارم . شما بعد بارداری رویcin2بودین  یا ن پسرفت کرده بود . hpvیتون درمان شد  طی این چند سال چکارا کردین توروخدا منو راهنمایی کنید ؟ 

چه کدهایی رو دارین؟ تازه تست دادین؟ شاید اصلا ویروسا پاک شدن؟من پارسال کد ۵۳ رو داشتم امسال مجدد تست ...

سلام عزیزم منم امروز متوجه شدم کد 53 دارم میشه لطفا بفرمایید چطور دفع شد و چقدر زمان برد؟ خطرناک هست یا نه؟

سلام. نگران نباش . دوستم سین 3 بود پیش دکتر بهتاش عمل کرد خداروشکر خوب شد و بعد از 2 سال هم اچ پی وی ...

سلام آزاده جان میشه لطفا درخواست منو قبول کنی میبینم اینجا همه از شما سوال میپرسن میخواستم در مورد hpv53 راهنمایی کنید منو . ممنون میشم