دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام دوستان یک سوال داشتم اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه اگر کسی نوع دهانیش رو داشته باشه و ...
سلام عزیزم بعضیا میگن هست بعضیام میگن ممکنه با کارایی مثل بوسه عمیق(فرنچ) انتقال پیدا کنه، توی کانال دکتر من نوشته بود که سعی کنین از ظروف مشترک هم استفاده نکنین، مثل قاشق. ولی با رابطه اورال قابل انتقاله
سلام عزیزم بعضیا میگن هست بعضیام میگن ممکنه با کارایی مثل بوسه عمیق(فرنچ) انتقال پیدا کنه، توی کانال ...
مرسی عزیزم منظورتون این هست ک بعضی ها میگن جنسی هست کلا و بعضی ها هم میگن فرنچ کیس میتونه انتقال بده؟یعنی از راه های غیر جنسی احتمال انتقال از فرنچ کیس فقط مطرح شده؟
مرسی عزیزم منظورتون این هست ک بعضی ها میگن جنسی هست کلا و بعضی ها هم میگن فرنچ کیس میتونه انتقال بده ...
از راه رابطه اورال که منتقل میشه . ولی از راههای دیگه هم میگن ممکنه انتقال پیدا کنه مخصوصا اگر دهن طرف مقابل زائده داشته باشه، دهن شما زخم باشه یا سیگاری و الکلی باشین شانس ابتلا رو بالا میبره
من اطلاعی ندارم که فقط غیر فعال میشه یا کامل دفع میشه ولی اینکه باید هر ۶ ماه آزمایش بدیم یعنی احتمال برگشتش هست . دکتر من میگفت کلا باید رعایت کنی دیگه. مهمه که تست اچ پی ویت و کلپوت بعد از عمل منفی بشه . من دو ماه دیگه باید تست بدم . تازه دو ماهه عمل کردم