دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام دوستان من قبل از عید تست پاپ اسمیر و hpv دادم که تست پاپ ام مشکلی نداشت ولیhpv31 مثب شد همش فکر میکنم آخه چرا من این و گرفتم خودم که فقط با همسرم رابطه داشتم همسرم میگه نداشته فکرم و بد مشغول کرده البته کلوپوسکوپی کردم گفت مشکلی نداری فقط اسفند از تو درگیر کن همش میگم نکنه همسرم رابطه ایی داشته کلا فکرم بهم ریخته است
دوستان اصلا توي اين عمل نگران هيچ چيزي نباشيد خيلي سادست و بعدش اصلا هيچ دردي ندارين ، فقط اصلا بي حس نشيد چون من الان ٥ روزه از عملم ميگذره خيلي كارها هم كردم و خيلي رعايتها ولي سر درد و كمر درد امونمو بريده همش ميگم چه غلطي كردم از كمر بيحس شدم كاشكي بيهوش ميشدم براي من كه يه تجربه خيلي خيليييييييي بد شد