2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428334 بازدید | 2191 پست
اها یعنی کلا چون حامله هستی نمیتونی فریز کنی؟ 

نه تابعد بارداریم چون کل داروهاش عوارض داره 

توروخدا برام دعا کن

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تابعد بارداریم چون کل داروهاش عوارض داره  توروخدا برام دعا کن

عزیزم دارو نداره ک شاید فرق دارن باهم یسریا شاید دارو دارن ایشاالله ک هیچی نیس اصلا نترس امیدوار بچتم صحیح سالم بدنیا بیاد 

عزیزم دارو نداره ک شاید فرق دارن باهم یسریا شاید دارو دارن ایشاالله ک هیچی نیس اصلا نترس امیدوار بچت ...

نه داروهای تقویت سیستم ایمنی و لیزر و... خداکنه فقط دفع بشه از بدنم 

سلام دوستان من قبل از عید تست پاپ اسمیر و hpv دادم که تست پاپ ام مشکلی نداشت ولیhpv31 مثب شد همش فکر میکنم آخه چرا من این و گرفتم خودم که فقط با همسرم رابطه داشتم همسرم میگه نداشته فکرم و بد مشغول کرده البته کلوپوسکوپی کردم گفت مشکلی نداری فقط اسفند از تو درگیر کن همش میگم نکنه همسرم رابطه ایی داشته کلا فکرم بهم  ریخته است

دوستان اصلا توي اين عمل نگران هيچ چيزي نباشيد خيلي سادست و بعدش اصلا هيچ دردي ندارين ، فقط اصلا بي حس نشيد چون من الان ٥ روزه از عملم ميگذره خيلي كارها هم كردم و خيلي رعايتها ولي سر درد و كمر درد امونمو بريده همش ميگم چه غلطي كردم از كمر بيحس شدم كاشكي بيهوش ميشدم براي من كه يه تجربه خيلي خيليييييييي بد شد

سلام به همگی

من نو ۳۱ دارم و جواب پاپ فقط التهاب کم بود اما کلپو رفتم cin1,2 شد 🥺

وقت عمل دارم ولی از بعد عملش میترسم ممکنه باز بمونه و دوباره نیاز به عمل شه ؟؟

شنیدم احتمالش ۱۰ درصده

همش فکرم مشغوله 

سلام به همگی

من نو ۳۱ دارم و جواب پاپ فقط التهاب کم بود اما کلپو رفتم cin1,2 شد 🥺

وقت عمل دارم ولی از بعد عملش میترسم ممکنه باز بمونه و دوباره نیاز به عمل شه ؟؟

شنیدم احتمالش ۱۰ درصده

همش فکرم مشغوله

من مازندرانم دکتر زینب نظری. برای من ۱۶بود. حالا ۲۵این ماه نوبت پاپ اسمیر دارم. انشالله که همه چی اک ...

عزیزم پاپ اسمیرتوانجام دادی