2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428270 بازدید | 2191 پست
سلام عزیزان من اچ پی وی مثبت هستم 3-4 ماهه دارم دارو ایمنی مصرف میکنم و ویتامین هر چی بتونم اصلا از ...

ویتامین و دارو شما چی میخورین،ی سوال اگ پاورفیت رو روزی دو عدد بخوریم مشکلی پیش میاد؟رو خودش نوشته دو عدد ولی دکتر گفته ی دونه در روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،زگیل شبیه خال گوشتیه خیلی ریزه،اگ اون شکلیه و تو ناحیه تناسلیتونه،حتما زگیله

وای یعنی بعد از 4-5 ماه تازه شروع به زیگیل زدن میشه شبیه یک نقطه هست که انگار با خودکار گذاشتن اصلا برآمدگی نداره شاید جزیی باشه من متوجه نشدم روی لپ ناحیه تناسلی هستش قهوه ای خیلی تیره 
وای من فکر میکردم بزودی راحت میشم ولی مشکلات تموم نمیشن

ویتامین و دارو شما چی میخورین،ی سوال اگ پاورفیت رو روزی دو عدد بخوریم مشکلی پیش میاد؟رو خودش نوشته د ...

من پاورفیت بهم دکتر نداده ایمونوس داده که خودم ویتامین های دیگه هرچی دستم بیاد استفاده میکنم
وای خدا جونم خیلی نگرانم یعنی روزی میرسه از شر این بیماری راحت بشیم . چه بیماری سخت و بدی هستش و درمانش چقدر مشگل

وای یعنی بعد از 4-5 ماه تازه شروع به زیگیل زدن میشه شبیه یک نقطه هست که انگار با خودکار گذاشتن اصلا ...

عزیزم معلوم نیست زیگیل باشه

برو معاینه

نوع ۶ و ۱۱ زیگیل میاره 

شما کدوم نوع رو داری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یعنی هیچ شماره دیگه ای زیگیل نمیزنه  من شماره۶۸ دارم چقدر طول میکشه تا تکثیر بشه؟

نمیدونم ولی بعید میدونم زیگیل باشه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم خیلی برام دعا کن

من خودم حساس شده بودم اوایل 

هیچ وقت جوش تناسلی نمیزدم ولی اون موقع زدم 

فکر کردن زیگیله ولی بعد ۱۰ًروز خوب شد

[QUOTE=109393696]من پاورفیت بهم دکتر نداده ایمونوس داده که خودم ویتامین های دیگه هرچی دستم بیاد استفاده میکنم وای 

چرا انقدر ترسیدین،حتی اگ زگیل باشه با ی محلول پدوفیلین از بین میره، داروها هم ک  برای رفع زگیل نیست برای دفع ویروسه ،ولی من هم کلافه شدم یکی و از بین میبرم یکی دیگه میزنه همش ناحیه تناسلیم زخمه،پاورفیت هم ک میخورم،انشالله ی روزی جم شیم و بگیم یادتونه چقد ترسیده بودیم و نگران الان خوب شدیم،یعنی میشه؟😭😭😭

[QUOTE=109393696]من پاورفیت بهم دکتر نداده ایمونوس داده که خودم ویتامین های دیگه هرچی دستم بیاد استف ...

میدونی چرا اینقدر ترسیدیم؟ چون من میگم اگه ایمنی ما با خوردن این داروها که مصرف میکنیم بالا میره که ویروس رو دفع کنیم اگه بالا رفته باشه که نباید تازه شروع به زیگیل زدن کنم پس معلومه ایمنیم پایین تر هم اومده چه برسه که بخوام ویروس رو دفع کنم

شما هر دفعه که زیگیل از بین میبری چقدر طول میکشه بعدی بزنی دوباره؟

اره واقعا برای منم شده یک معجزه برای دفع این ویروس

امیدوارم معجزه خدا شامل حاله همه ی ما بشه

من خودم حساس شده بودم اوایل  هیچ وقت جوش تناسلی نمیزدم ولی اون موقع زدم  فکر کردن زیگیله ...

ماله من مطمئنم جوش نیست 

دقیقا مثل خال صورت رنگ قهوه ای خیلی تیره و بدون برامدگی هستش

فقط نمیدونم از قبل بوده و من متوجه نشدم یا نمیدونم تازه زدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭فکر میکردم به زودی از شر این ویروس راحت میشم

ماله من مطمئنم جوش نیست  دقیقا مثل خال صورت رنگ قهوه ای خیلی تیره و بدون برامدگی هستش فقط نمی ...

برو دکتر اینجوری اذیت میشی از استرس

میدونی چرا اینقدر ترسیدیم؟ چون من میگم اگه ایمنی ما با خوردن این داروها که مصرف میکنیم بالا میره که ...

من اولین بار دوهفته پیش زدم ک محلول رو اشتباه زدم ینی زدم و پوست سالم هم راحت برخورد میکرد مشکلی نداشتم بعد سه روز دیدم همه مجرا و ورودی و مقعدم سوخته تا ده روز نمیتونستم راه برم از درد،شما هم گرفتی حتما حواست باشه ب پوست سالم نزنی،من دیروز اتفاقی دیدم از بس حساس شدم دائم دارم چک میکنم ،هنوز اون دردها تازه رفته میبینیم بلللله یکی رو پوستمه،دکتر ب من گف با یک ماه و دوماه مصرف مکمل تاثیری روی بدن نداره استرس هم سمه و سیستم ایمنی بدن رو سرکوب میکنه ک مگه میشه نداشته باشم،اگ برجسته نیست ک زگیل نیست گلم خاله دیگه،نگران نباش زگیل برجسته اس حتی اگ کوچیک باشه،فست فود هم نمیدونم عزیز جان