2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428281 بازدید | 2191 پست
الان ک  مقاله ها و سایت ها رو می بینم همه  جا نوشته خانوم‌ها انجام بدبن،ولی من همیشه فکر م ...

والا اصلا نفهميدم كي ويروس منتقل شد☹️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم لکه بینی دارم درد در حد پریود و قابل تحمل  عزیزم درد نداره عملش به هر حال کمی ترس داره ...

خیلی ممنونم عزیزم از توضیحات کاملت،از نظر روانی یکم آشفته ام کاری هم به عمل ندارم خودم و دست خدا میسپارم،امیدوارم تو هم خدا کمکت کنه و زود سر پاشی، خیلی ممنونم ک همراهم هسی با اینکه خودت شرایط خوبی نیستی،زمین ب آدمهایی مث تو نیاز داره امیدوارم زود هممون خوب شیم و دلمون آدم بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ويتامينا رو شروع كردم  پاورفيت ، ايميونس ، اسيد فوليك ، سلينيوم ورزش سير و عسل وميوه ...

سلام عزیزم.. میشه بفرمایید به چه صورت در شبانه روز این مکمل هارو استفاده میکنید؟ مثلا پاور رو قبل صبحانه و ناهار..بقیه رو چطور لطفاً؟ 

سلام عزیزم.. میشه بفرمایید به چه صورت در شبانه روز این مکمل هارو استفاده میکنید؟ مثلا پاور رو قبل صب ...

من يه روز پاورفيت ميخورم يك روز ايميونس 

سلينيوم و اسيد فوليكم هر روز 

همه رو بعد ناهار ميخورم 

دكترم صحبتي در مورد زمانش نكرد 

خیلی ممنونم عزیزم از توضیحات کاملت،از نظر روانی یکم آشفته ام کاری هم به عمل ندارم خودم و دست خدا میس ...

درک میکنم عزیز دلم 

فقط مطمعن باش که این روزها میگذره و حسی که الان داریروز به روز بهتر میشه ، به خودت و روحیه ات برس حسابییییی 

سلام عزیزم بله با فریز خوب شدم ولی به صورت موقت کلا فریز کردن روش خوبی نیست  بهترِ قبل از فری ...

موقت یعنی چند ماه؟ جواب کلوپوسکوپیم خوب بود خداروشکر. شما الانم ترشح سبز داری؟ خوب شدی یا هنوزم داری؟

پیش کی فریز کردی؟

دوستای مهربونم از شماها تاحالا کسی رو دیدین یا شنیدین که موفق شده باشه این ویروس رو دفع کنه؟ حتی نو ...

بله عزيزم يكي از همين دوستان ني ني سايت بود

سلام عزیزان من اچ پی وی مثبت هستم 3-4 ماهه دارم دارو ایمنی مصرف میکنم و ویتامین هر چی بتونم اصلا از اول زیگیل نداشتم الان فکر میکنم دارم شبیه نقطه خال مانند هستش شایدم خاله من تاحالا دقت نکرده بودم و حساس نبودم
آیا ممکنه بعداز این مدت و استفاده از داروی ایمنی تازه شروع به زیگیل زدن بشه ؟
اگه زیگیل باشه بعد از چه مدت شروع به تکثیر میکنه و زیاد میشه؟
من واقعا نگران هستم
خواهشا هرکی اطلاعات مطمِءنی داره کمکم کنه 

سلام عزیزان من اچ پی وی مثبت هستم 3-4 ماهه دارم دارو ایمنی مصرف میکنم و ویتامین هر چی بتونم اصلا از ...

سلام عزیزم،زگیل شبیه خال گوشتیه خیلی ریزه،اگ اون شکلیه و تو ناحیه تناسلیتونه،حتما زگیله