دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
عزیزم لکه بینی دارم درد در حد پریود و قابل تحمل عزیزم درد نداره عملش به هر حال کمی ترس داره ...
خیلی ممنونم عزیزم از توضیحات کاملت،از نظر روانی یکم آشفته ام کاری هم به عمل ندارم خودم و دست خدا میسپارم،امیدوارم تو هم خدا کمکت کنه و زود سر پاشی، خیلی ممنونم ک همراهم هسی با اینکه خودت شرایط خوبی نیستی،زمین ب آدمهایی مث تو نیاز داره امیدوارم زود هممون خوب شیم و دلمون آدم بگیره
سلام عزیزان من اچ پی وی مثبت هستم 3-4 ماهه دارم دارو ایمنی مصرف میکنم و ویتامین هر چی بتونم اصلا از اول زیگیل نداشتم الان فکر میکنم دارم شبیه نقطه خال مانند هستش شایدم خاله من تاحالا دقت نکرده بودم و حساس نبودم آیا ممکنه بعداز این مدت و استفاده از داروی ایمنی تازه شروع به زیگیل زدن بشه ؟ اگه زیگیل باشه بعد از چه مدت شروع به تکثیر میکنه و زیاد میشه؟ من واقعا نگران هستم خواهشا هرکی اطلاعات مطمِءنی داره کمکم کنه