pariiisaaaww مدیر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 38 پست کنکوری ها سوال دارین بپرسین مشاوره بدم تاجایی که در توانم هست☺ 1399/03/06 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_r عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 2736 اخه جز سه نفر اول نشدم البته معدل ترم اولم ۱۹.۶۶ شد با میانگین روزی یه ربع خوندن یا کم ... نه نگران نباش معدلت خوبه..موفق شی گلم🌺 فقط خدا..
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4378 اره زوم کن رو قسمت هایی که ازشون سوال زیاد میاد چون روشلی تست زنی هم بلدی حتما میتونی انشالله ... بنطرت میتونم قبول شم؟بازار کار جفتشون چطوره؟اطلاع داری؟ دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 ن الا دهمم معدلم بشه ۱۹.۶۰ مثلا خ بده ؟ نه خیلی هم خوبه ولی خب نهایت سعی تو بکن تو که ۱۹/۶۰ رو میتونی بیاری ، با بیست خیلی فاصله نداری یکم بیشتر زحمت بکشی 20 میاریولی در کل ۱۹ به بالا عالیه
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 واقعا ؟ اخه حتی فکر بهش ناراحتم میکنه نه اصلا اینطوری که فکر میکنی نیس خیلی هم خوبه😊
ftme1382 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 22936 نه خیلی هم خوبه ولی خب نهایت سعی تو بکن تو که ۱۹/۶۰ رو میتونی بیاری ، با بیست خیلی فاصله نداری ... ممنونم ازتون ♡ دعام کنین امروز خ خوندم ❤
ftme1382 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 22936 نه اصلا اینطوری که فکر میکنی نیس خیلی هم خوبه😊 خودم حسم بهش خوب نیس چون هیچ وقت انقدر کم نشده بودم ممنون بابت انگیزه ♡
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 بنطرت میتونم قبول شم؟ بازار کار جفتشون چطوره؟اطلاع داری؟ اره عزیزم بازار کار پرستاری خیلی بهترهبیمارستان هر سال کلی پرستار استخدام میکنه ولی مامایی خب اینطور نیست
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4378 اره عزیزم بازار کار پرستاری خیلی بهتره بیمارستان هر سال کلی پرستار استخدام میکنه ولی مامایی ... چرا؟مگه مامایی مشکلش چیه؟ببخشید زیاد سوال میپرسم دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 چرا؟ مگه مامایی مشکلش چیه؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم خواش میکنم عزیزم ، سوالاتت رو تاجایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم☺استخدامیش کمه ، فقط همینو میدونم
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 چرا؟ مگه مامایی مشکلش چیه؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم به ماما انقدری احتیاج نداره کشور ولی به پرستار خیلی احتیاج داره کلی استخدام میکنه و ماهی ۲ تا ۴ تومن حقوق میده
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 اگه الان روش موضوعی و بقچه ایو پیش بگیریم اشکالی دارع؟ شما درسارو تموم کردی؟
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 ممنونم ازتون ♡ دعام کنین امروز خ خوندم ❤ انشالله موفق باشی❤
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4378 خواش میکنم عزیزم ، سوالاتت رو تاجایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم☺ استخدامیش کمه ، فقط همینو ... ☹☹☹☹استخدام بشی چطور خوبه؟دولتی بخوام این دوتارو قبول شم سخته؟؟رتبش چنده☹اخر با جارو دنبالم میکنی🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️ دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*
pariiisaaaww مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 411 ☹☹☹☹ استخدام بشی چطور خوبه؟ دولتی بخوام این دوتارو قبول شم سخته؟؟رتبش چنده☹ اخر با جارو دنبالم می ... خخخ😅😅😅نه بابا راحت باشتا رتبه ی ۹۰۰۰ منطقه دو برمیداره سراسری پرستاریولی استخدام بشی خیلی خوبه حتی اگه مامایی باشه منطقه چندی؟؟
دخترشرقی71 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 4378 خخخ😅😅😅نه بابا راحت باش تا رتبه ی ۹۰۰۰ منطقه دو برمیداره سراسری پرستاری ولی استخدام بشی خیلی خوب ... شاید باورت نشه ولی من سالی ک کنکور دادم سال ۹۰ بودو الان نمیدونم منظورت از منطقه چیست مشهدم🙄 دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤ اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*