2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا الان درسهای عمومیمو خوندم

ولی تخصصی نه

ینی بخاطر مشکلاتی ک دارم تمرکزم صفره صفر شده

بنظرت میتونم تو سه ماه باقی مونده پرستاری یا مامایی قبول بشم؟

اینم بگم من با روش تست زنی اشنام چون دانشگاه رفتم لیسانس روانشناسی  دارم دانشگاه  پیام خوندم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
روان که عالیه چرا ادامع نمیدی فوق بگیری،؟

چون بازار کار نداره متاسفانه 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
روان که عالیه چرا ادامع نمیدی فوق بگیری،؟

هر چند ارشد هم شرکت کردم

من تا الان درسهای عمومیمو خوندم ولی تخصصی نه ینی بخاطر مشکلاتی ک دارم تمرکزم صفره صفر شده بنظرت م ...

اره زوم کن رو قسمت هایی که ازشون سوال زیاد میاد 

چون روشلی تست زنی هم بلدی حتما میتونی انشالله😊

نه اصلا بد نیست.

اخه جز سه نفر اول نشدم 

البته معدل ترم اولم ۱۹.۶۶ شد 

با میانگین روزی یه ربع خوندن یا کمتر خ کم خوندم خیلییییی 

ولی الا برا ترم دوم میخام بالا ۱۹.۷۰ شه حتما 

تجربیم هستم