2777
2789
عنوان

سرکلاژ

233 بازدید | 20 پست

سلام.لطفا بگید چرا سرکلاژ انجام دادید و بعد از عمل تا آخر بارداریتون خوب بود یا نه

هفته چند زایمان کردین

ممنون از پاسختون

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام تسنیم جون خوبی خانومی؟

سلام.نه...خیییلی خسته و پریشونم... دلم میخواد این روزا زود و به خیری و خوشی بگذره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
سلام.نه...خیییلی خسته و پریشونم... دلم میخواد این روزا زود و به خیری و خوشی بگذره

عجله نکن.می دونم خیلی سخته ولی چند ماه دیگه کلا فراموش میکنی این روزا رو.من 36 روز هست که زایمان کردم و خیلی بهم سخت گذشت اما انگار همین هفته پیش بود

عجله نکن.می دونم خیلی سخته ولی چند ماه دیگه کلا فراموش میکنی این روزا رو.من 36 روز هست که زایمان کرد ...

شماهم مثل من خوابتون نمیبره؟☹

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بله.من کم خونی گرفتم بعد از زایمان.خیلی خسته میشم.امروز خیلی خوابیدم

من پریود شدم.یادتونه گفتم خونریزیم زیاد شده؟رفتم دکتر معاینه کرد گفت پریود شدی.فقط خیلی خونریزیم زیاده و الآن یه مقدار کم شده

من پریود شدم.یادتونه گفتم خونریزیم زیاد شده؟رفتم دکتر معاینه کرد گفت پریود شدی.فقط خیلی خونریزیم زیا ...

ان شاالله که زود خوب بشین، حامله بشین، بچتون سالم بیاد بغلتون و عکسشو اینجا بذارین😘

من شنبه بخاطر حجم خونریزیم رفتم دکتر ژنیکولوژی.بهش گفتم برای بارداری بعدی.گفت سرکلاژ بشی و چون کورتاژ شدی 3 ماه صبر کن

شما بعد از سرکلاژ مشکلی نداشتی؟

ان شاالله که زود خوب بشین، حامله بشین، بچتون سالم بیاد بغلتون و عکسشو اینجا بذارین😘

ان شاءالله پسرت تو هفته 38 صحیح و سالم و راحت به دنیا بیاد و با دل خوش بزرگش کنی

من شنبه بخاطر حجم خونریزیم رفتم دکتر ژنیکولوژی.بهش گفتم برای بارداری بعدی.گفت سرکلاژ بشی و چون کورتا ...

انقباض و ترشح و یبوست داشتم و دارم☹ اما همه میگن این مشکلاتو نداشتن

ان شاءالله پسرت تو هفته 38 صحیح و سالم و راحت به دنیا بیاد و با دل خوش بزرگش کنی

خداکنه

انقباض و ترشح و یبوست داشتم و دارم☹ اما همه میگن این مشکلاتو نداشتن

چند روز بود برای بچه م گریه نمی کردم.ولی امشب باز دلم طاقت نیاورد و کلی گریه کردم.یه وقتایی حساب می کنم میگم الآن تو شکمم بود هفته چندم بود و زنده می موند یا نه.