2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر هاليههه.

منم همينجور بودم. الان با همين روحيه استخدامي يه جاي دولتي هستم و خيلي از روحيم خوشم مياد و اعتماد به سقف دارم. اصلا پولش مهم نباشه واست. فقط يادگيري و كسب تجربه

ببين اين بروشوراي سياه و سفيد چاپ كن (چاپخونه) بعد برو تو دانشگاه بذار دم در ورودي يا پخش كن

مخصوصا  دانشگاهاي ازاد و بيام نور. چون پول دارن و كلا بلد هم نيستن حيزي ، راحت پول به اين كارا ميدن.

تو اون بروشور ارزون قيمت ، بنويس ترجمه، تايپ، تحقيق و ...

حتي ميتوني اا فاميل يا كس ديگه كه ترجمش خوبه استفاده كني در حقيقت اون مترجم واسه تو كار كنه و تو بشي واسط مترجم و دانشجو

چشم حتما مرسی ازتون ک برام دعا کردین ❤  شادترین باشین همیشع ♡

قربونت برم خوشگل خانوم 🌹 شما هم همینطور

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

ميتوني انواع حرفه ها و هنرا از اينستا ياد بگيري و خودت تو شهرتون اجرا كني. 

حتي من يكي از دوستام رفت با مغازه دار صحبت كرد اجناسشو درصدي واسه مغازه دار ميفروشه. از طرفي دوستمم پيج اينستا راه اندازي كرده و مجازي فروش داره. فك كن اصلا هم چيز خاصي نيست 

الان فروش اينترنتي بيداد ميكنه.

تو كدوم شهرستاني؟؟؟ سوغاتي شهرتو بفروش

نیست نزدیک بنطرت این توشیپورزده راستن 

اره ولي ببين شيپور هم دردسراي خودشو داره اخه. نه واسه پول تو به اونا اعتماد ميكني و نه اونا به كار تو.

يه نفر مطمئن  و ثابت مثل مغازه دار  واسط شما باشه برا خودتم بهتره. بي دردسرررررر. اين دوره هزار اتفاقه خواهر

اهان مرسی

ولي امتحانش كن. بالاخره بايد تجربه كسب كني، ولي يادت باشه هرجا ديدي پولش خوبه ولي دردسر داره و ممكنه خطري داشته باشه، از خير و طمع اون پول بگذر بنظرم.. 

خلاصه من باشم شيپور هم ميگم ولي حواسمو خيلي بيشتر جمع ميكنممم

ولي امتحانش كن. بالاخره بايد تجربه كسب كني، ولي يادت باشه هرجا ديدي پولش خوبه ولي دردسر داره و ...

اره واقعا موندم چکارکنم تایپ باگوشی بلدم بالپ تابم دنبال کارتایپم یا نویسندگی توهزارسایت رفتم ولی براپروزه بایدپول دادمنم ندارم گفتم چن وقت دیگ برم توشیپور زنگ بزنم برااستخدام