2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تايپ اگه بلدي 

خب ميتوني اگر كار ارايشگري بلدي بري تو ارايشگاه هم ياد ميگيري هم درامد داري 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ترجمه کار گرافیکی تایپ

همشو بلدم

ولی خب ب کی بگم 

چطوری وارد این کار بشم؟

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
یکی مث تو با این طرز فکر    یکی مث اون کاربر همسن شما ، ک نظرسنجی برای رابطه جنس ...

تازه اون ۱۴سالش بود

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
منم خ دوست دارم تجربه کنم  خوشبختم ۱۶ سالمه  تابستون پارسال شاگرد برا قنادی داشتم قبول ن ...

واقعا ؟ 😍 خوشبختم همکاریم پس 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
تازه اون ۱۴سالش بود

واقعا ادم ناراحت نمیشه 

خیلی راحت گناه رو کوچیک میکنن و شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرن 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
خودش گفته ۱۹ ک 

اونکه گفت قبل ازدواج رابطه خوبه یا ن...متولد۸۴بود نمیدونم اونه ک شما میگین یا ن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر