2777
2789
عنوان

شکستن پای نوزادهفت ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 22 پست
نمیتونی با بزرگه جور دیگه ای برخورد کنی چون اتفاق در کسری از ثانیه میفته. من خودم یه دختر هفت ساله ...

من مجردم نمیتونم درک کنم.ولی کادر درمانم و ازون جهت چرا میتونم درک کنم که این انفاق خیلی دردناکه ولی شاید اگه من بودم نمیدونم حداقل یه دادی جیغی سرش میزدم تا یک چندوقتم محلش نمیدادم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق تجربه میگم خیلی حساسه این قضیه واسه پسر عمم ۹ ماهش بود شکست گچش و زود باز کردن کج شد . دوباره رفتن واسه عمل.بزرگتر شد ی پاش نیم سانت کوتاهتر شد. اخر چندین عمل انجام دادن تا درست شد. حتما ببرید واسه گچ

روانشناسی کودک
از نظر روانشانسی بدترین رفتار رفتاری هست ک شما گفتین. 

😑😑😑😑حالا مگه من انجامش دادم؟.گاهی ادما حتی اگه خودشونم روانشناس باشن ممکنه عصبانی بشن و کاری انجام بدن.به هرحال بدون هیچیم نمیشه ازکنارش رد شد اومدیم ۴روز دیگه بالشت گذاشت رو سرش نشست روش تا خفه بشه.نباید تذکری بهش بدن؟؟دیدم این کارو که بچه ای انجام داده بود.به هرحال تنبیه بدنی نه ولی بدون هبچ عکس العملیم نمیشه رهاش کرد.حتی اگه سهوی بوده باشه به هرحال باید ازین ببعد یحکگوری باشه که حواسشو بیشتر جمع کنه.یبار همینجا یکی تاپیک زد که بچه بزرگتره بچه کوچیکه از دستش افتاد و مرد.بدون تنبیه نمیشه از کنارش رد سد.توی علم روانشناسیم هم تشویق هست هم تنبیه وباید به وقتش انجام بشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😑😑😑😑حالا مگه من انجامش دادم؟.گاهی ادما حتی اگه خودشونم روانشناس باشن ممکنه عصبانی بشن و کاری انج ...

خانمی شما ممکنه عصبانی بشی و از روی عصبانیت این کارو انجام بدی 

ولی اینکه اینجا ب مادرش توصیه میکنه با بچه برخورد کنه ،چ توجیحی براش داری؟ 

مگه گفت عمدی زده پای بچه رو شکونده؟ 

گفت خواهرش افتاده روی پاش 

ممکنه توی بازی باشه و اتفاقی 

اگه میخواید توی زندگی ارامش داشته باشید سعی کنید روی عصبانیتتون کنترل داشته باشید و سریع تصمیم گیری نکنید. موفق باشی.

خانمی شما ممکنه عصابی بشی و از روی عصبانیت این کارو انجام بدی  ولی اینکه اینجا ب مادرش توصیه م ...

بحث عصبانیت من نیست بحث اینه چه بزرگتر یه بچه تر هم به وقتش باید تشویق بشن هم تنبیه.عزیزم شما روانشناسی؟؟؟

من روانشناس نیستم ولی پیراپزشکیم و چندیییین واحد روان پاس کردم.

هرچند شاید منم باشم کاری باهاش نداشته باشم ولی در حد تذکر و کمی جدی بودن گاهی برا بچه لازمه.نمیشه که همیشه با خنده از کنار کارای کودکان رد شد.

لطفا ریپلای نکنید.