2777
2789
عنوان

پختن کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 60 پست
واقعا؟ نکته خاصی هم داره؟ اخه منم توستردارم.میگن میسوزه..شما چیکار میکنین؟

نه. اول می زارم گرم. میشه بعد مایه کیک ریختم داخل قالب می زارم درجه 180 45 دقیقه اول م اصلا دردش باز نميکنم

خدا جونم شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. اول می زارم گرم. میشه بعد مایه کیک ریختم داخل قالب می زارم درجه 180 45 دقیقه اول م اصلا دردش باز ...

المنت بالاوپایین توهم خودکار روشن و خاموش میشه؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
المنت بالاوپایین توهم خودکار روشن و خاموش میشه؟

بله من کلا المنت بالا و پایین همزمان کار میکنه شعله پایین تنها نداره ،منم کیک می زارم طبقه پایین طبقه وسط سینی می زارم که زود روی کیک نسوزه

خدا جونم شکر
بله من کلا المنت بالا و پایین همزمان کار میکنه شعله پایین تنها نداره ،منم کیک می زارم طبقه پایین طبق ...

اها...روی چند درجه میزاری؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
مرسی عزیزم♥️😘

قربونت کیک ک اماده شد از وسط نصف کن لاش حلقه های موز و گردو خورد شده با خامه قنادی بزار ، روشم تزیین کن

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
قربونت کیک ک اماده شد از وسط نصف کن لاش حلقه های موز و گردو خورد شده با خامه قنادی بزار ، روشم تزیین ...

باشه عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی😘

[QUOTE=138330309]180 درجه[/QUOTE

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی برام😘

هرچی گیرم بیاد حالش داشته باشم... من معمولا کاکائویی با خانه کشی استفاده میکنم

دستورش رو داری؟