2821
2789
عنوان

کرونا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 52 پست
یه هفته است اومده.شوهرم دوبار دیده اونو.ولی دفعه دوم ک دیدظهراومدخونه غروب حالش خراب شد وبدن درد سرد ...

اگر حال شوهرت بد شده

برید بیمارستان هم تبش بگیرن هم ازمایش خون بده

انشالله چیزی نیست

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اگر حال شوهرت بد شده برید بیمارستان هم تبش بگیرن هم ازمایش خون بده انشالله چیزی نیست

شوهرم ترک منزل کرد رفت لاب لای کرونایی ها.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکرشوهرم منم گرفتارشده.میخاستم بپرسم تو بیمارستان بستری شدن یا توخونه خوب شدن

نه توخونمون.بنظرم نبربیمارستان توخونه یه اتاق جدا روتحویل اون بدین.الان ویروس ضعیف شده زودخوب میشه.من معدم عفونت ازقبل داشت کروناهم تشدیدش کرد الان بهترم خداروشکر دیگه شوهرم ک 4روزه برخودش مست وملنگ شده یعنی خوب شده خداروشکر

نه توخونمون.بنظرم نبربیمارستان توخونه یه اتاق جدا روتحویل اون بدین.الان ویروس ضعیف شده زودخوب میشه.م ...

منم همین کارو کردم تواتاق مجزا گذاشتمش.خدارو شکر که خوب شدین عزیزم.غذا چی بدم خوبه

پایان شب سیاه سپیداست 
منم همین کارو کردم تواتاق مجزا گذاشتمش.خدارو شکر که خوب شدین عزیزم.غذا چی بدم خوبه

ماسوپ میخوردیم.اب پرتقال طبیعی.حتما اب میوه بهش بده دلو جون میگیرع منک مرده بودم ازبیحالی.البته سوپ هم دل زده میشه من نمیخوردم.کباب هم خوبه.چ خوبه شمارو داره  براش درست میکنید من مث ادمای غذاندیده شده بودم دلم میخاست یکی درست کنه برام بیاره ولی گفته بودم کسی نیاد.

ماسوپ میخوردیم.اب پرتقال طبیعی.حتما اب میوه بهش بده دلو جون میگیرع منک مرده بودم ازبیحالی.البته سوپ ...

عزیزم مرسی که جواب میدی بخدا من چندروزه خیلی بهش میرسم  سوپ میدم دم نوش.سالاد چای دارچین

پایان شب سیاه سپیداست 
عزیزم مرسی که جواب میدی بخدا من چندروزه خیلی بهش میرسم  سوپ میدم دم نوش.سالاد چای دارچین

خداخیرت بده مراقب خودتم باش.دوتاماسک بزن بادستکش بروجاش.همش توخونت اسپندباکندر دود کن.دورورشو همش ضدعفونی کن خودشم ماسک بزنه توخونه جاشم گرم باشه.ماشهرمون گرم بود فقدشب روشن میکردیم گاهی ام خاموش بود کولر....خواهش میکنم عزیزم

خداخیرت بده مراقب خودتم باش.دوتاماسک بزن بادستکش بروجاش.همش توخونت اسپندباکندر دود کن.دورورشو همش ضد ...

اره همینکارو میکنم ماهم خوزستانیم هوا گرمه. تو اتاقی مه گذاشتمش حتی پنکه هم نیست

پایان شب سیاه سپیداست 
2824
2823
2791
2779
2792