nazij مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6651 عنوان کرونا😔😔 1656 بازدید | 52 پست بچه ها خاله شوهرم از شهرستان اومده خونه مادرشوهدم کرونا داشته همه روبیچاره کرده.من نرفتم ولی شوهرم رفته خونه مادرش.شوهرم چند روزه بدن درده ابریز داره ولرز.تست مادرشوهرم و پدرشوهرم مثبت شده.چیکارکنیم چ خاکی ب سرمون بریزیم؟؟شوهراحمقم رفته خاله اشو بابچه هاش ببره بیمارستان تحویل بده.شوهرم شدیدا استرس داره میمیره شوهرم ازغم مادرش.بدترمیشه الان ک رفته چیکارکنم ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔 1399/03/05 | 10:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18829 نگران نباش خودت بهداشت و رعایت کن و یکم از شوهرت فاصله بگیرغذاهای مقوی و ابکی بده به شوهرت انشالله که بلا دور باشه من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
nazij مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6651 الان خودت هم اب بخور زیاد بخور بده بخور بدم؟؟؟بخور چی؟ ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
reyyhaan عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 33274 زودتر بره تست بده اگر داشته باشه باید دو هفته جدا از شما باشه تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
nazij مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6651 نگران نباش خودت بهداشت و رعایت کن و یکم از شوهرت فاصله بگیر غذاهای مقوی و ابکی بده به شوهرت انشالله ... شوهرم استرسش شدیده ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
انتقام_بدبخت عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2606 کدوم شهرید. ماشالا امروز تاپیک کرونا گرفتم و کروما گرفتند زیاد شده
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28668 اینهمه میگن نریدمهمونی کروناهست براهمین چیزاس دیگه شمامواظب خودت باش نگیری وخدایی که بشدت کافیست
2000_witch عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 3454 اگه میدونسته بیماره و باز اومده واقعا حیف اسم انسان که رو همچین موجوداتی گذاشته میشه...اگر هم نمیدونستن و اومدن بازم کار اشتباهی کردن! یعنی واقعا خیلی سخته متوجه شدن معنی جمله ی : مسافرت نرید تا زنجیر کرونا ادامه پیدا نکنه؟!!!!!! گروه نارنجی 🧡 وزن اولیه: 66 🧡 وزن هدف: 52 اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
فندق_مااامان عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10246 حالا دیگه شده کاریش نمیشه کرد ، تو خونه بمونید، حتما ماسک بزنید ،تو سامانه بهداشت ثبت نام کنید راهنمایی میکنن کجا برید و چکار کنید
فسقلیها عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 4311 ولی زیادم ترسناک نیستاااباور کن اطرافیان ما چند نفر گرفتن خوبه خوب شدن خداروشکر..بیماری زمینه ای هم یکیشون داشت...دیابت اما اونمحوب شد به لطف خدا خدای مهربونم دوستت دارم
nazij مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6651 زودتر بره تست بده اگر داشته باشه باید دو هفته جدا از شما باشه حالا ک بامن بوده چی؟منم گلوم چرکی شده...3شبه جداخابیدم دیشب یجاخابیدیم .هی منوگفت بروخونه بابات ترسیدم ناقل باشم اونارو درگیرکنم ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
nazij مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6651 ولی زیادم ترسناک نیستااا باور کن اطرافیان ما چند نفر گرفتن خوبه خوب شدن خداروشکر.. بیماری زمینه ای ... ایناهم دیابت دارن یعنی کل این خاله ها و بچه هاش درگیرن.ازکرونا نمیرن ازاسترس میمیرن ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔