2821
2789
عنوان

کرونا😔😔

1656 بازدید | 52 پست

بچه ها خاله شوهرم از شهرستان اومده خونه مادرشوهدم کرونا داشته همه روبیچاره کرده.من نرفتم ولی شوهرم رفته خونه مادرش.شوهرم چند روزه بدن درده ابریز داره ولرز.تست مادرشوهرم و پدرشوهرم مثبت شده.چیکارکنیم چ خاکی ب سرمون بریزیم؟؟شوهراحمقم رفته خاله اشو بابچه هاش ببره بیمارستان تحویل بده.شوهرم شدیدا استرس داره میمیره شوهرم ازغم مادرش.بدترمیشه الان ک رفته چیکارکنم 

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

نگران نباش خودت بهداشت و رعایت کن و یکم از شوهرت فاصله بگیر

غذاهای مقوی و ابکی بده به شوهرت انشالله که بلا دور باشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر بره تست بده اگر داشته باشه باید دو هفته جدا از شما باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نگران نباش خودت بهداشت و رعایت کن و یکم از شوهرت فاصله بگیر غذاهای مقوی و ابکی بده به شوهرت انشالله ...

شوهرم استرسش شدیده

اگه میدونسته بیماره و باز اومده واقعا حیف اسم انسان که رو همچین موجوداتی گذاشته میشه...

اگر هم نمیدونستن و اومدن بازم کار اشتباهی کردن! یعنی واقعا خیلی سخته متوجه شدن معنی  جمله ی : مسافرت نرید تا زنجیر کرونا ادامه پیدا نکنه؟!!!!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
زودتر بره تست بده اگر داشته باشه باید دو هفته جدا از شما باشه

حالا ک بامن بوده چی؟منم گلوم چرکی شده...3شبه جداخابیدم دیشب یجاخابیدیم .هی منوگفت بروخونه بابات ترسیدم ناقل باشم اونارو درگیرکنم

ولی زیادم ترسناک نیستااا باور کن اطرافیان ما چند نفر گرفتن خوبه خوب شدن خداروشکر.. بیماری زمینه ای ...

ایناهم دیابت دارن یعنی کل این خاله ها و بچه هاش درگیرن.ازکرونا نمیرن ازاسترس میمیرن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز