2821
2789
عنوان

کرونا😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 52 پست
حالا دیگه شده کاریش نمیشه کرد ، تو خونه بمونید، حتما ماسک بزنید ،تو سامانه بهداشت ثبت نام کنید راهنم ...

سامانه بهداشت؟؟لینک چیزی داره بده

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میدونسته بیماره و باز اومده واقعا حیف اسم انسان که رو همچین موجوداتی گذاشته میشه... اگر هم نمید ...

خاک توسرش بشه بیشعور100بارگفتیم نیا اوضاخوب نیس بقران ما چندماهه توخونه اییم نمیدونم مادرشوهرم چطور گذاشته اینو.ازهمه بدتر مادرشون پیرزن شیمی درمانی بوده اومده دیدن اون

حالا ک بامن بوده چی؟منم گلوم چرکی شده...3شبه جداخابیدم دیشب یجاخابیدیم .هی منوگفت بروخونه بابات ترسی ...

گلو چرکی که علامت کرونا نیست، توی خونه حداقل یکیتون ماسک بزنید و فعلا رعایت کنید تا جواب تستش بیاد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خاک توسرش بشه بیشعور100بارگفتیم نیا اوضاخوب نیس بقران ما چندماهه توخونه اییم نمیدونم مادرشوهرم چطور ...

ای وااااای خدا رحم کنه ب حال اون خانم مسن پس!!!

واقعا ادم تعجب میکنه از شنیدن این همه حماقت!!!! . ان شالله با سلامتی تموم میشه دوره ی کرونای خونواده ی همسرتون و از شما هم دور باشه بلا...

کاش قبل اومدن فکر میکردن و نمیومدن! چون الان شرمندگی اومدنشون فقط موند واسشون...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

دختر عموم مشکل قلبی داره وپنیک هم داره کلاخیلی مریضه ۴۴سالشه ازفروردین ک تستش مثبت شدهنوزدرگیره تنگی نفس هست دوباره سری دوهفته بستری شد ولی الان میگه یکم بهترم تازه 

وخدایی که بشدت کافیست
شوهرم استرسش شدیده

استرس بدتره

چند روزه فهمیدین خالش کرونا داره؟ و شوهرت کی باهاش تماس داشته؟

حدودا ۷ روز بعد اگر ازمایش بدن عفونت نشون میده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خاک توسرش بشه بیشعور100بارگفتیم نیا اوضاخوب نیس بقران ما چندماهه توخونه اییم نمیدونم مادرشوهرم چطور ...

خوب فاتحه اون که خو ندس. عجب بیشعورن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
استرس بدتره چند روزه فهمیدین خالش کرونا داره؟ و شوهرت کی باهاش تماس داشته؟ حدودا ۷ روز بعد اگر ازم ...

یه هفته است اومده.شوهرم دوبار دیده اونو.ولی دفعه دوم ک دیدظهراومدخونه غروب حالش خراب شد وبدن درد سردرد

اره.اشغاله نفهمیه.دلت واس بچه هات نسوخت

بیخیال. خودتونا فعلا ببندید به مایعات گرم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
2824
2823
2791
2779
2792