2777
2789
عنوان

سوال مهم

371 بازدید | 29 پست

بچها منو شوهرم دیروز بحثمون شد فقط بخاطر اینکه پیراهنی ک مامانم براش خریده رو بهش گفتم برا روز عید بپوش پیراهنو پاره کرد و باهام قهره. بعدشم زد چرخ خیاطیمو انداخت روی زمین!  همیشه تو یه بشقاب غذا میخوردیم ولی از دیروز جدا جدا میخوریم حتی جای خوابمونم جدا کردم. نمیدونم برم منت کشی یا ن ب نظرتون چیکار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیراهنووو پااره کرد

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

تو ی بشقاب شاید ظاهر عاشقانه داشته باشه ولی از لحاظ پزشکی و بهداشتی صحیح نیست!!

راه های بهداشتی تری برای اثبات عشق وجود داره...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
زن و شوهر از بهداشتی و... گذشتن 

بهداشت برای همه ی ادماس خدا وکیلی... زن و شوهر نمیشناسه بهداشت!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
همینطوری گفتی پیراهنی که مامانم خریده رو بپوش اونم اینهمه جنی شد؟مگه میشه مگه داریم

اخه روز قبل از عید فطر میخواس بپوشه بهش گفتم نپوش بزار روز عید بپوش یعنی امروز بهش بر خورد و پارش کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز