2777
2789

بچه ها درمان موخوره تورخدا هر کی نتیجه گرفته بیاد خسته هستم از بس کوتاه کردم دیگ نایه کوتاه کردن نداره چیکا کنم اخه بلند هم نمیشن😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساقه موهات نباید خشک باشه روغن تراپی کن همیشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بعد از کوتاهی باید شامپوی مناسب بزنی 

اگه پوست سرت چربه و مجبوری شامپو جوی چرب بزنی باید به ساقه موهات نخوره کف 

بعد حموم با روغن نارگیل چرب کن

درمان موخوره فقط و فقط کوتاهیه اما میشه ازش پیشگیری کرد 

اگه رنگ تند تند میذاری نذار دیگه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

منم امروز کوتاه میکنم خداشاهده فرداش میبینم پررررر شده دیگه ولش کردم ب امون خدا خسته شدم دلم نمیخاد ...

اره بخدا منم حسرت مو بلند کردم تا کمرم هییی خداا واییی خیلی خستم کرده امروز بازم نوک گیری کردم روغن اینا زدم ولی بازم پر هست انگا ن انگا

من حنا گذاشتم خوب بود البته داخلش ۱قاشق ماست زدم خیلی موهامو نرم کرد  موخوره هم از خشکی مو میا ...

برا موخوره حنا گزاشتی؟؟؟اره برا منم خیلی خشکه منم حنا بزارم میره موخوره هام؟؟؟

اره بخدا منم حسرت مو بلند کردم تا کمرم هییی خداا واییی خیلی خستم کرده امروز بازم نوک گیری کردم روغن ...

اگه دلشو داری پنج شش  سانت کوتاه کن روغن املا بخر بزن خوب میشه من اینو کارو کردم الان دارم روغن املا میزنم نمیگم موخوره نزده زده ها ولی ب نسبت قبل کمتر تقریبن نصف شده

همسرم دلیل من است. 💜🌱
بعد از کوتاهی باید شامپوی مناسب بزنی  اگه پوست سرت چربه و مجبوری شامپو جوی چرب بزنی باید به سا ...

ن چرپ نی خیلی خشکه رنگ هم نمیکنم رنگ موهایه خودمه نمیدونم چ کوفتیه

ن چرپ نی خیلی خشکه رنگ هم نمیکنم رنگ موهایه خودمه نمیدونم چ کوفتیه

خب پس بایو خیای مراقبت کنی

چون خشکه شکننده س و چون میشکنه تبدیل به موخره میشه 

دواش فقط روغن نارگیله

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

برا موخوره حنا گزاشتی؟؟؟اره برا منم خیلی خشکه منم حنا بزارم میره موخوره هام؟؟؟

موهای من در حدی خشک بود ک وقتی به ساقه ی موهام دست میزدم صدای خِش خِش میداد 

یه مدت حنا گذاشتم هم‌موهامو تقویت کرد هم موخوره رو از بین برد

🤭😅