2777
2789
عنوان

موحوره موخوره موخوره وایییی موخوره🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 24 پست
من حنا گذاشتم خوب بود البته داخلش ۱قاشق ماست زدم خیلی موهامو نرم کرد  موخوره هم از خشکی مو میا ...

میشه بگی باید چقد بمونه حنا رو مو و این که کل موهاتو گذاشتی هفته ی بار کافی موهات نارنجی نشد ممنونذمیشم جواب بدین

۹۹/۹/۹ من به بزرگترین آرزویم میرسم الـ💋هی هزاران با شکرت💐💐💐💐💐💐
موهای من در حدی خشک بود ک وقتی به ساقه ی موهام دست میزدم صدای خِش خِش میداد  یه مدت حنا گ ...

عزیزم حنا نارنجی نمیکنه موهای رنگ شده رو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی باید چقد بمونه حنا رو مو و این که کل موهاتو گذاشتی هفته ی بار کافی موهات نارنجی نشد ممنونذم ...

من همیشه شبا میذارم تا صبح می‌مونه،برا اینکه حنا تأثیرش چند برابر شه احتیاج ب استراحت داره 

بله کل موهامو گذاشتم چون موهام مشکیه اصلا رنگ نگرفت برا اطمینان بیشترم ک مبادا رنگ بگیره داخلش پودر قهوه با دارچین میریزم 

یه شامپو هم جدیدا گرفتم ب اسم واتیکا فوق العادس 

برای موهای خشکه قیمتشخیلی مناسبه

🤭😅
من همیشه شبا میذارم تا صبح می‌مونه،برا اینکه حنا تأثیرش چند برابر شه احتیاج ب استراحت داره  بل ...

هفته یه بار کافی یا ماهی یبار شمار چند بار میزاری تو ماه؟

متاسفانه چاره ای نداره اما خیلی خوب درکت میکنم عزیزم 😣

عزیزم راه داره درمان موخوره با روغن های گیاهی امکان پذیره. درمان موخوره با روغن های گیاهی    روی این لینک زده در موردش بخون. راهکاراش خیلی خوبه. روی موهای من جواب داده. یه عطاری آنلاین هست به اسم عطاری آنلاین ویترین فود روغن های گیاهی اصل هم می فروشه . از اینجا هم روغناتو تهیه کن

من همیشه شبا میذارم تا صبح می‌مونه،برا اینکه حنا تأثیرش چند برابر شه احتیاج ب استراحت داره  بل ...

عزیزم این شامپوی واتیکا من تو دیجی کالا زدم ک بخرم کلی مدل داشت کدومشو بخرم ؟ 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
منم امروز کوتاه میکنم خداشاهده فرداش میبینم پررررر شده دیگه ولش کردم ب امون خدا خسته شدم دلم نمیخاد ...

یه ارایشگر هست تو تهران موخوره گیری میکنه پیجش فک کنم این باشه من چندبار انجام دادم راضی بودم پودرگیاهی ام میداد میزاشتم خیلی خوب بود بهشون پیام بده ببین چی میگن danigheychi