2777
2789
عنوان

فامیلای از خدا بیخبر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 57 پست

میدونم ربطی به تاپیکت نداره اسی ولی منم یه دختر دارم فقط بعدش یه سقط داشتم دیگه ام بچه دار نشدم یه روز عمه ی شوهرم گفت خوبه دخترت شبیه باباشه وگرنه میگفتن تا ببینی از کجا اورده بچشو مادر شوهرمم فقط لبخند زد

اهان هركي هم ميزاييد ميگفتن الهي بعدي تو ايي ديگه با يه حالت ترحم 🤮

وایی واسه منم همینجورن .نمیفهمن این‌چند سال خودمون بچه نمیخواستیم.فکر میکنن بچه‌دار نمیشیم

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار به یه بنده خدایی گفتم بچه بیارید. گفت تو میخوای خرجش بدی. دیگه از کنارش هم رد نشدم خودم گفت راست میگه این میخواد بزرگ کنه تو تصمیم میگیری خوب کرد بهت پرید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چن سال بچه دارنشدی

پنج سالهداز عروسیمون گذشته،یک و نیم سال میخواستیمو نشد ولی اونا پنج سالو میبینن

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

من ۱۰سال ازدواج کردیم ۷سال بچه دارنشدیم یعنی باردارمیشدم وسقط میشد جاریم دوتابچه داره مادرشوهرم ازشهرستان میومداینجامیرفت خونه اون میگفت خونه شماسوت کوره 😏

تادلت بخواد حرف شنیدم پوستم شده عین کروکودیل الانم که باردارم شوهرم سرناسازگاری گرفته پس خدا خودش یه چیزی میدونست که به پافشاریای من جواب نمیداد ولی دیگه شده انشالا خداخودش حفظش کنه چون دیگه باهاش اونس گرفتم بدن واسه شوهرموخانوادشم دارم پختم یه وجب روغنم روش😆

اه از اینایی ان که شب عروسی اقدامن واسه بچه     من چی بگم 11 ساله تازه 1 ساله که میخوایم. 

آینده حتما" زیباست.🥰
مادرشوهرم میدونه،اقوام دور نمیدونن فعلا

من بودم تاموقع زایمان نمیگفتم بعدش میگفتم چشمتون شور بود ترسیدم دیگ😎😎

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

میشه خواهش کنم بیاین این تاپیکم واقعا ب همدردیتون احتیاج ددرم حالم اصلا خوب نیست😔https://www.ninisite.com/discussion/topic/4423172/ب-نظرتون-این-زندگی-ارزش-جنگیدن-داره-یا-نه

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
میدونم ربطی به تاپیکت نداره اسی ولی منم یه دختر دارم فقط بعدش یه سقط داشتم دیگه ام بچه دار نشدم یه ر ...

اینقدر بدم میاد میگن حلال زاده به داییش میره یعنی اونی که شبیه  داییش نیست حلال زاده نیست. حرف زیاده خودتو ناراحت نکن بعضیا از روی نادانی یه حرفی میزنن شنونده باید عاقل باشه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
2790
2778
2791
2779
2792