2777
2789
عنوان

فامیلای از خدا بیخبر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 57 پست

من فقط به حماقتشون خنده م گرفت ولی مادر شوهرم بدجور از طرف دختراش ضربه خورد الان فقط کارش گریه ست و اینکه ابرو براش نمونده اخه ما تو یه شهر کوچیک هستیم اصلا زندگی راحت نیست مردم همه سرشون.تو زندگیه هم دیگه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلیل سقطات چی بوده. منم تا حالا سه تا سقط داشتم که دو تای آخر یکیشون تو ۶ هفته یکی تو ۹ هفته ق ...

تخمدان پلی کیست ونارسایی رحم دکترگفت نطفه ضعیفه

من میرم ابن سینا یکسال تحت درمان بودم اونجا الانم باردارم همونجامیرم 

۳تاسقطم ۳ماهه بودن که دوتاشون قلبشون وایسادیکیم تشکیل نشده بود چهارمیم ۲۲هفته بودم که زایمان زودرس گرفتم

تخمدان پلی کیست ونارسایی رحم دکترگفت نطفه ضعیفه من میرم ابن سینا یکسال تحت درمان بودم اونجا الانم ب ...

به منم همونجا رو پیشنهاد دادن. ولی هنوز نرفتم. تازه دو هفتس سقط کردم.‌الان موندم برم تحت نظر دکتر رزاقی یا مرکز ابن سینا. 

خدا رو شکر؟؟؟؟؟ هیچی بهش نگفتی؟؟؟؟

جلوی من نمیگه😒

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
مهم نیست مهم خودتی که بچتو میخوای بقیه هم چشم ندارن ببینن

آخه من دلم نمیخواد از داداشم دور بشم

ولی زنش یه کاری میکنه که اصلا نمیریم خونشون

وقتی بهش زنگ میزنیم جواب نمیده

میریم در خونش میگه حمام بودم بیرون بودم خواب بودم

بخدا تو این ۶ سال ۶ بار خونه داداشم نرفتم

خونش که چه عرض کنم

۶ ساعتم با زن داداشم حرف نزدم

دیگه انتظار یه تبریک که چیزی نیست

بخند، همین  
جلوی من نمیگه😒

خب زنگ بزن رو در رو کن باهاش

شاید اینطوری بحث بشه و حتی دلخوری و دعوا

اما یکی دوبار که رو در رو بشه

میفهمه که نباید جلو بقیه این حرفا رو بزنه

بخند، همین  
آخه من دلم نمیخواد از داداشم دور بشم ولی زنش یه کاری میکنه که اصلا نمیریم خونشون وقتی بهش زنگ میزن ...

به داداشت زنگ بزن با اون حرف بزن من حاملم خواهر شوهرم زنگ میزنه به شوهرم مشاوره بارداری و زایمان میده اگه شوهر اونه برادر تو هم هست ازش نترس 

به داداشت زنگ بزن با اون حرف بزن من حاملم خواهر شوهرم زنگ میزنه به شوهرم مشاوره بارداری و زایمان مید ...

نه با داداشم حرف میزنم

ولی دوست دارم با خودش راحت باشم

بهش زنگ بزنم بهم زنگ بزنه

حال همو بپرسیم رفت و آمد کنیم

دیگه اون که نمیاد و زنگ نمیزنه داداشمم دیگه انگار گرم نمیگیره مثه قبل

بخند، همین  
به منم همونجا رو پیشنهاد دادن. ولی هنوز نرفتم. تازه دو هفتس سقط کردم.‌الان موندم برم تحت نظر دکتر رز ...

رفتی ابن سینا از سهیلاعارفی وقت بگیر بهترین دکترسقط اونجاس 

2790
2778
2791
2779
2792