2777
2789
عنوان

فامیلای از خدا بیخبر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دنیا برن به درک نگو تا سه ماهت تموم بشه مطمعن باشی انشاالله خدا برات حفظش کنه من تا سه ماه نگفتم بعد سه ماه گفتم فکر کن عمه های خودم حتی بهم تبریکم نگفتن تا دیروز زبونشون دراز بود که فلانی چوا بچه نداره بچه مال تو و شوهرته نه کس دیگه

هرجا میشینه میگه خداروشکر عروس فلانی نازاس🙄

خدا خودش جوری تو کاسه اش میذاره 

بسپر ب خدا 

چ جوری فرهنگ نداشته و ادبشو فریاد بزنه گلم ؟

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

وای تورو خدا تو دوران بارداری اصلا به اینچیزا توجه نکن که باعث بشه غیبت کسی رو بکنی.

دوران بارداری واقعا حساسه.تمام افکار و رفتارت روی بچت اثر میداره.پس سعی کن نه دروغ بگی نه غیبت کنی و نه هر گناهه دیگه ای رو انجام بدی.تا میتونی سوره یاسین بخون.

من تو دوران بارداری برای پسرم شعر میخوندم.شاید باورت نشه.الان گریه میکنه تا همون شعر رو میخونم آروم میشه و نگام میکنه.حتی اگر تو اوج گریه باشه که با شیر خوردن هم آروم نشه.اما تا این شعر رو میخونم سریع اروم میشه و گوش میده.خیلی مراقب رفتارت باش.ان‌شاالله سالم بغلش کن

نی نیت که بدنیا اومد بگو ما سبز یا خشک بودن دامنمون  رو جار نمی زنیم 😏

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

همون لحظه میگفتی حاملم😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
2790
2778
2791
2779
2792