پاپیون_قرمز مدیر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عنوان بَروبَچ 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 1713 پست سلام عزیزانلطفا غیر از دوستایی که تگ میکنم کسی پست نزاره ممنون از همکاریتون ❤ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏 1399/03/04 | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 شاید بتونم با وجود اینا رژیم بگیرم ولی حسابی عصبی میشم هم بخاطر کم خوردن هم وجودشون 😫😫😫با دوتا بچه و همسری که بشدت به خانوادش وابسته اس 😥 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 خوشبحالتون 😥😥 من مطمئنم که موفق میشیم منم ان شاءالله قوم شوهر برن شروع میکنم فقط دعا کنید موندگار ... مطمئن باش توهم میتونی من که گندزدم فجیع بایدجبران کن فردا خودم روصبح وزن میکنم تا ببینم چند کیلو چاق شدم 😅😅
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 کالری امروزمن ۵۶۷تا آفرین عزیزم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 امروز فست بودم با ۶۵۰ کالری من دوشنبه و ۵ شنبه برا فست راحت ترم این دو روز رو فست میکیرم آفرین عزیزم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 شاید بتونم با وجود اینا رژیم بگیرم ولی حسابی عصبی میشم هم بخاطر کم خوردن هم وجودشون 😫😫😫با ... نه هنو راحت باش تابرن بعدن وقت زیاده
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 مطمئن باش توهم میتونی من که گندزدم فجیع بایدجبران کن فردا خودم روصبح وزن میکنم تا ببینم چند ک ... من هفته پیش خودمو وزن کردم ۷۲ بودم فکنم الان شدم ۷۳ 😭😭😭😭 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 نه هنو راحت باش تابرن بعدن وقت زیاده با هم دیگه انگیزم زیاد میشه تا تنهایی من باید نزدیک ۸ یا ۹ کیلو کم کنم خیلی میشه 😓 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 منم امروز فستم صبحانه یکلقمه کوچیک خوردم نهار هم سوپ و ۲تا خاگینه شام هم کباب ف ... نوش جان عزیزم منم صبحانه تخم مرغ آب پزناهار سینه مرغ پخته شام یه ناخنک به ماکارونی وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 شاید بتونم با وجود اینا رژیم بگیرم ولی حسابی عصبی میشم هم بخاطر کم خوردن هم وجودشون 😫😫😫با ... عجله نکن عزیزم بزار برن بعد شروع کن ولی سعی کن اضافه تر نشه وزنت خیلی پر خوری نکن من که ترکوندم حسابی 😅😅😅 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 مطمئن باش توهم میتونی من که گندزدم فجیع بایدجبران کن فردا خودم روصبح وزن میکنم تا ببینم چند ک ... منم فردا وزن مبکنم ببینم چه کردم قبل سفر ۶۱/۳۵ بودم😩 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 با هم دیگه انگیزم زیاد میشه تا تنهایی من باید نزدیک ۸ یا ۹ کیلو کم کنم خیلی میشه 😓 با هم دیگه پیش میریم عزیزم نگران نباش من تا اخرش باهات هستم من میخوام تا جا داره کم کنم تا از دهه ۵۰ بیرون نیام هرچقدم پر خوری کنم🤪🤪 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عجله نکن عزیزم بزار برن بعد شروع کن ولی سعی کن اضافه تر نشه وزنت خیلی پر خوری نکن من که ترکوندم حساب ... واای خیلی پر خوردی کردم 😫😫مگه اینا حالا حالاها میرن 😓 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 با هم دیگه پیش میریم عزیزم نگران نباش من تا اخرش باهات هستم من میخوام تا جا داره کم کنم تا از دهه ۵۰ ... باشه عزیزم ان شاءالله که اینسری موفق میشیم 👍 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 واای خیلی پر خوردی کردم 😫😫مگه اینا حالا حالاها میرن 😓 فدای سرت انشاءالله که میرن سوره کوثر رو ۹ بار بخون فوت کن بهشون میرن 😅😅😅😅 وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸