2777
2789
عنوان

بَروبَچ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 1713 پست

شاید بتونم با وجود اینا رژیم بگیرم ولی حسابی عصبی میشم 

هم بخاطر کم خوردن هم وجودشون 😫😫😫با دوتا بچه و همسری که بشدت به خانوادش وابسته اس 😥

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
خوشبحالتون 😥😥 من مطمئنم که موفق میشیم منم ان شاءالله قوم شوهر برن شروع میکنم فقط دعا کنید موندگار ...

مطمئن باش توهم میتونی 

من که گندزدم فجیع بایدجبران کن فردا خودم روصبح وزن میکنم تا ببینم چند کیلو چاق شدم 😅😅 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئن باش توهم میتونی  من که گندزدم فجیع بایدجبران کن فردا خودم روصبح وزن میکنم تا ببینم چند ک ...

من هفته پیش خودمو وزن کردم ۷۲ بودم فکنم الان شدم ۷۳ 😭😭😭😭

نه هنو راحت باش تابرن بعدن وقت زیاده

با هم دیگه انگیزم زیاد میشه تا تنهایی من باید نزدیک ۸ یا ۹ کیلو کم کنم خیلی میشه 😓

منم امروز فستم  صبحانه یکلقمه کوچیک خوردم  نهار هم سوپ و ۲تا خاگینه  شام هم کباب ف ...

نوش جان عزیزم 

منم صبحانه تخم مرغ آب پز

ناهار سینه مرغ پخته 

شام یه ناخنک به ماکارونی

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

شاید بتونم با وجود اینا رژیم بگیرم ولی حسابی عصبی میشم  هم بخاطر کم خوردن هم وجودشون 😫😫😫با ...

عجله نکن عزیزم بزار برن بعد شروع کن ولی سعی کن اضافه تر نشه وزنت خیلی پر خوری نکن من که ترکوندم حسابی 😅😅😅

با هم دیگه انگیزم زیاد میشه تا تنهایی من باید نزدیک ۸ یا ۹ کیلو کم کنم خیلی میشه 😓

با هم دیگه پیش میریم عزیزم نگران نباش من تا اخرش باهات هستم من میخوام تا جا داره کم کنم تا از دهه ۵۰ بیرون نیام هرچقدم پر خوری کنم🤪🤪

عجله نکن عزیزم بزار برن بعد شروع کن ولی سعی کن اضافه تر نشه وزنت خیلی پر خوری نکن من که ترکوندم حساب ...

واای خیلی پر خوردی کردم 😫😫مگه اینا حالا حالاها میرن 😓

با هم دیگه پیش میریم عزیزم نگران نباش من تا اخرش باهات هستم من میخوام تا جا داره کم کنم تا از دهه ۵۰ ...

باشه عزیزم ان شاءالله که اینسری موفق میشیم 👍