پاپیون_قرمز مدیر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 عنوان بَروبَچ 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 1713 پست سلام عزیزانلطفا غیر از دوستایی که تگ میکنم کسی پست نزاره ممنون از همکاریتون ❤ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏 1399/03/04 | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 فدات بشم پری جون پیداتون نمیکردم دلم یه ذره شده بود واستون😘😘😘 دل به دل لوله کشیه خواهر 😅😅 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 دل به دل لوله کشیه خواهر 😅😅 🤣🤣🤣🤣🤣👍 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 🤣🤣🤣🤣🤣👍 نظرتون چیه مریم صدام کنید 😐😐اگه پستم رو دیدین لایک کنید مریمم عشق همتون 🥴🥴😂😂😂😂 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 نظرتون چیه مریم صدام کنید 😐😐 اوکی مریم جووونم عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 اوکی مریم جووونم فدات عزیزم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 فدات عزیزم نشی حیفی دخی جوون😘😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 نشی حیفی دخی جوون😘😘 ❤❤❤❤ نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 نعیمه وزن کم نکردی این هفته ؟ نمیام گروه 😥😥2بار گزارش دادم اصلا جواب نداد 😢دوبار قبل رو خودم گفتم جواب داد برای همین دیگه نمیام گروه اصلا 😭😭خودم رعایت میکنم وکالری شماری 😅وزن نکردم هنوز
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 تگ نمیشه نعیه جون اصلا سرچش کردمم نبود احتمالا ترکیده نه هست طفلی تک نمیشع خخخخکشتم بااسمی که انتخاب کردا 😂😂😂😂😆😆😆
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 نمیام گروه 😥😥 2بار گزارش دادم اصلا جواب نداد 😢 دوبار قبل رو خودم گفتم جواب داد برای همین دیگه ن ... سلام عزیزم مهم نیته 🙂 منم مثل شما کالری شماری انجام میدم ولی گزارش ندارم و راضیم دیشب لباسای خواهرم رو پوشیدم قشنگ سایزم شد😍😍😍۴۰ شدم من دوسال پیش ۴۸ میپوشیدم آخرین بار چند ماه پیش ۴۲و ۴۴ خوبم بود ولی الان ۴۰ 💃💃💃💃 نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 سلام عزیزم مهم نیته 🙂 منم مثل شما کالری شماری انجام میدم ولی گزارش ندارم و راضیم دیشب ... افرین چه کارمی کنی سایزت کم میشه 😍😍😍منم مانتو تابستونی پارسالم اندارم شد چون چند ماه پوشیدم بسته نمیشد الان بسته میشع اره بابا هی گزارش بده هی ولی الان راحتم گذارش نمیدم بی خیال انگار مهم نبودم جواب ندادولی الان راحت شدم اخیش 😂😂😂😂
مهسااجووون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2905 نمیام گروه 😥😥 2بار گزارش دادم اصلا جواب نداد 😢 دوبار قبل رو خودم گفتم جواب داد برای همین دیگه ن ... عه دیدم نیستی زیبا نمیاد سرگروهتون عوض شده ولی حیفه خرابش نکنی ها حتما ادامه بده وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۵۸
پاپیون_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 افرین چه کارمی کنی سایزت کم میشه 😍😍😍 منم مانتو تابستونی پارسالم اندارم شد چون چند ماه پوشیدم بست ... ورزش که اصلا ندارم 🤦♀️🤦♀️فقط گاهی اوقات میرقصم 😅😅فقط کالری دارم نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 عه دیدم نیستی زیبا نمیاد سرگروهتون عوض شده ولی حیفه خرابش نکنی ها حتما ادامه بده اهان واسه همون نگاه نمیکردش 😅😅😅منم ناراحت شدم خوب دیدم نگاه نمیکنه 😂😂😅😅اره ادامه میدم صددرصد
مامان67 عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 9793 ورزش که اصلا ندارم 🤦♀️🤦♀️فقط گاهی اوقات میرقصم 😅😅 فقط کالری دارم افرین منم حلقه خریدم اونو میرم 😂😂