paryamr مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 206 عنوان چی هوس کردید | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 62 پست الان دلتون چی میخواد بخورید من که کله پاچه 😫 1399/03/04 | 19:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازکبدن عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 445 آااخی شوهره منم داره درس میخونه من هوس جوجه کباب کردم گفت یه ساعت دیگه میرم میخرم البته من هوسای دی ... منم خیلی هوسای دیگه دارم اما فعلا همینو بخورم چون دیگه جایی برا بقیه نمیمونه 😥اما کاش میشد یه جوری جاشون کرد 😭همه اینایی رو که گفتن دلم خواست 😑
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 پیتزا ولی چون رژیم دارم نمیتونم بخولم😢😢😢 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
babayekhoob عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1252 نه من باب کرونا گفتم چون خودمم هوس بستنی و فالوده کردم ولی نمیشه خورد تو این ادضاع کرونا ... واقعا که چی بودیم چی شدیم 😑 عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18062 دلم هوس غذا نکرده دلم میخواد برگردم به دوران دبیرستانم نه شوهری بود نه غموغصهای همه چیز خوب بود همه چیییییی من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 پیتزا ولی چون رژیم دارم نمیتونم بخولم😢😢😢 حالا ی تیکه چیزی نمیشه بخور بره خواهرسخت نگیر😋😋😋
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18062 نه من باب کرونا گفتم چون خودمم هوس بستنی و فالوده کردم ولی نمیشه خورد تو این ادضاع کرونا ... عزیزم الان خوبی؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
pegah01 عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4190 وااییی منم 😔 کاش یکی که از تمیز بودنش مطمئن بودیم برامون میاورد دم خونه میزدیم بر بدن خخخخخ آرزو بر جوانان عیب نیست
pegah01 عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4190 وااییی منم 😔 کاش یکی که از تمیز بودنش مطمئن بودیم برامون میاورد دم خونه میزدیم بر بدن خخخخخ آرزو بر جوانان عیب نیست
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 بیرون رفتن شاد بودن چرخیدن که همسرم پایه نیست خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
sany73 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2227 انواع پیتزاها رو، ذرت مکریکی، بیگ چیکن، سیبزمینی سرخکرده پنیری، انواع شیرینی ها رو مخصوصا نون خامه ای رولت شکلاتی شیرینیای خشک، بامیه، توت فرنگی😭😋😋
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 حالا ی تیکه چیزی نمیشه بخور بره خواهر سخت نگیر😋😋😋 ۵کیلوتوی دوهفته کم کردم دلم نمیاد آجی☹ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 ۵کیلوتوی دوهفته کم کردم دلم نمیاد آجی☹ باریکلا اراده👏👏👏👏👏👏👏حالا ی تیکه کوچولو بخور خواهری عیب نداره دوروز دنیاست بابادلت می مونه گناه داری😍😍😍😍😍من اعصابم خرد میشه یکی ی چیزی دلش میخواد اما بخاطر ه رژیم نمیتونه بخوره 😡😖
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 باریکلا اراده👏👏👏👏👏👏👏 حالا ی تیکه کوچولو بخور خواهری عیب نداره دوروز دنیاست بابا دلت ... راستی یادم رفت بپرسم چجوری کم کردی؟زود جواب بده برم شامم مونده بوس بوس 😂😂😂
lie_to_me عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6191 ۵کیلوتوی دوهفته کم کردم دلم نمیاد آجی☹ مو رو سرت مونده؟😖 میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است