2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیتزا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بستنی اسنیکرز ،  از این ساندویچ کثیف پدر مادر دارا که پنیر و سس ازش میریزه و بوش از 6 فرسخی رو مخته

البته با این اوضاع کرونا خیلیییی وقته که بیرون نرفتم چه برسه از این ساندویچا بخورم هعییییییی   

آجیل 😍شوهرم داره درس میخونه گف یه ساعت دیگه میرم برات میخرم‌ 😑اما من دلم الان میخواد 😥😭

آااخی شوهره منم داره درس میخونه من هوس جوجه کباب کردم گفت یه ساعت دیگه میرم میخرم

البته من هوسای دیگه ام دارم مثل فالوده که نمیشه الان خورد 

اب البالو اب زرشک

هوس شما خاویار روسیه هست؟🤔😊

نه من باب کرونا گفتم 

چون خودمم هوس بستنی سنتی باز و فالوده بیرون که دم بستنی فروشی میشینی میخوری کردم ولی نمیشه خورد تو این ادضاع کرونا 

ولی بستنی مگنومو میشه شست خورد

کباب برگ

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی