2777
2789
آااخی شوهره منم داره درس میخونه من هوس جوجه کباب کردم گفت یه ساعت دیگه میرم میخرم البته من هوسای دی ...

منم خیلی هوسای دیگه دارم اما فعلا همینو بخورم چون دیگه جایی برا بقیه نمیمونه 😥اما کاش میشد یه جوری جاشون کرد 😭همه اینایی رو که گفتن دلم خواست 😑

پیتزا ولی چون رژیم دارم نمیتونم بخولم😢😢😢

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من باب کرونا گفتم  چون خودمم هوس بستنی و فالوده کردم ولی نمیشه خورد تو این ادضاع کرونا  ...

واقعا که چی بودیم چی شدیم 😑

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.

دلم هوس غذا نکرده دلم میخواد برگردم به دوران دبیرستانم نه شوهری بود نه غموغصه‌ای همه چیز خوب بود همه چیییییی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه من باب کرونا گفتم  چون خودمم هوس بستنی و فالوده کردم ولی نمیشه خورد تو این ادضاع کرونا  ...

عزیزم الان خوبی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
حالا ی تیکه چیزی نمیشه بخور بره خواهر سخت نگیر😋😋😋

۵کیلوتوی دوهفته کم کردم دلم نمیاد آجی☹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

باریکلا اراده👏👏👏👏👏👏👏

حالا ی تیکه کوچولو بخور خواهری 

عیب نداره دوروز دنیاست بابا

دلت می مونه گناه داری😍😍😍😍😍

من اعصابم خرد میشه یکی ی چیزی دلش میخواد اما بخاطر ه رژیم نمیتونه بخوره 😡😖

مو رو سرت مونده؟😖

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است