2777
2789
عنوان

همسایه بی درک

164 بازدید | 18 پست

همسایمون ک میدونم تا حالا چندین بار از شوهرش کتک خورده و برام گفته دیشب که با شوهرم دعوام شد و داد زدم اس داد صدات خیلی میاد پایین یکی نیس بهش بگه به تو چه ادم وقتی عصبانی خب داد میزنه احمق یادش رفته کتکا که خودش از شوهرش خورده البته صدای ما که بالاییم بیشتر میره اون صدای دعواش کمتر میاد ولی میدونم شوهرش دست بزن داره حالا چیه خانم مهمون داشته به اون چه من دوست دارم تو خونه خودم داد بزنم عجبا بعدم براش نوشتم میاد که بیاد 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما چون ناراحتی انتظار داری اون درکت کنه....بهتر بود این کارو نمیکرد...اما حالا شما خودتو ناراحت نکن...شاید نیتش خیر بوده...میخواسته بهتون اطلاع داده باشه که صداتون رو نامحرم نشنوه

شاید از رو خوبی گفته ک عصبانی هستی حواست نیس صدات پخشه خودت صب تو کوچه شرمنده میشی

اونقدرا داد نمیزدم تلویزون هم روشن بود بلند حرف میزدم ولی داد نه نه خانم مهمون داشت حالا انگار مهموناش کین

خوب اونم دعواش شد توام اس ام اس بده

احتمالا با صدای کم دعوا میکنن چون نمیشه که صدا شما بیشتر بره صدا اون کمتر بیاد

من خودم دعوام که بشه داد نمیزنم برای همین کسی ام نمیفهمه دعوامون شده یا نه که البته خدارو شکر سالی یه بارم دعوا نداریم

داد زدن شما تو دعوا چه ربطی به کتک خوردن همسایتون داره؟؟؟

اینکه بهم گفت و به رو اورد که با شوهرت دعوا داری یعنی میگم خودشم از شوهرم کتک هم میخوره حالا شده فضول ما 

خوب اونم دعواش شد توام اس ام اس بده احتمالا با صدای کم دعوا میکنن چون نمیشه که صدا شما بیشتر بره صد ...

خداردشکر چیکار میکنید دعوا ندارید

صدا همیشه ار طبقه بالا به پایین بیشتر میاد

اینکه بهم گفت و به رو اورد که با شوهرت دعوا داری یعنی میگم خودشم از شوهرم کتک هم میخوره حالا شده فضو ...

به نظرم مستقیم بهش بگید که وسط دعوا و درحالت عصبانیت صدامو بردم بالا، در حالت عادی که این طوری صدام بالا نمیره. اگر قراره رعایت حال همسایه رو کنیم من باید خیلی وقت پیش به شما تذکر میدادم.

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم