2777
2789
عنوان

همسایه بی درک

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 18 پست
عزیزم شما چون ناراحتی انتظار داری اون درکت کنه....بهتر بود این کارو نمیکرد...اما حالا شما خودتو نارا ...

نه نیتش خیر نبود چون اون خودش با صدای بلند با تلفن حرف میزنه هفته ی قبل هم مامانش خونشون بود با صدای خ بلند نیم ساعت با پشت تلفنیه دعوا میکرد منم خاب بودم پریدم بالا ولی هیجی نگفتم هر چیزی رو نباید ک‌گفت 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
خداردشکر چیکار میکنید دعوا ندارید صدا همیشه ار طبقه بالا به پایین بیشتر میاد

صحبت میکنیم

نمیگم دعوا نداریم خیلی کم و اینکه چون صحبت میکنیم و سعی میکنیم ببینیم کی حرفش منطقی تر هست به دعوا نمیرسه 

به شخصه برای داشتن آرامش و کنترل ذهنم خیلی تمرین میکنم مدیتیشن یوگا ورزش رقص هر چیزی که انرژی مثبت داشته باشه

هر وقتم مشکلی بود اگر میتونستی حلش کنی بسم الله اگر نه بیخیالش بشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صحبت میکنیم نمیگم دعوا نداریم خیلی کم و اینکه چون صحبت میکنیم و سعی میکنیم ببینیم کی حرفش منطقی تر ...

من شوهرم عصبی و زود جوشه وقتی عصبانیه اصلا نمیتونه منطقی و اروم حرف بزنه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
من شوهرم عصبی و زود جوشه وقتی عصبانیه اصلا نمیتونه منطقی و اروم حرف بزنه

باید سعی کنی رگ خوابش دستت بیاد منم همسرم زود کلافه میشه چیزی باب میلش نباشه ولی وقتی میبینه من تلاش میکنم تو زندگیمون آرامش باشه اونم تلاشش رو میکنه

یعنی مستقیم نمیگم از فلان رفتارت بدم میاد درستش کن با رفع کردنه همون مشکل تو خودم بهش نشون میدم شدنیه سعی کن صبور باشی که اونم یاد بگیره